• Beschrijving

Hoera, wij zijn 1 jaar!

Ontbijtservice Noorderland verzorgd alweer een heel jaar de heerlijkste ontbijten voor Groningen en Drenthe. Voorheen waren wij al 8 jaar succesvol actief met Ontbijtservice Le Grand Dejeuner in Zuid-Holland voordat we de stap gingen wagen in Groningen en Drenthe. Voor ons een heel spannend en druk jaar, vol met enthousiaste reacties, fijne klanten en veel media aandacht zoals de verrassings actie bij Simone FM, de Held van de Week in de Veendammer en ook stond afdeling Zuid-Holland in de schijnwerpers en voor de camera met een luxe opdek ontbijt voor Lucille Werner en Frits Sissing tijdens de actie voor  KWF.

December Actie 2014
Om het eerste jaar met ons te vieren geven we de hele maand december 50% korting op de bezorgkosten. Om deze korting te gebruiken vermeld u onderaan het bestelformulier 50% korting December.

Deze korting geld voor iedere bestelling die u vanaf vandaag in de maand december plaatst. Al is de bezorging van de ontbijtjes bedoeld voor Maart 2015 of Augustus 2016 dan geld ook de gewoon de korting.

Kerstontbijten in aantocht!
Luxe uitgebreide Kerstontbijten gemakkelijk bij u thuis bezorgd of als smakelijk Kerstcadeau voor een ander.

Bedrijven:
Voor Kerstontbijt op de zaak, Kerst ontbijtbuffet of Nieuwjaarsontbijten kunt u altijd contact opnemen per mail of telefoon.

Ontbijtservice Noorderland wenst u  een zalige en smakelijke Kerst en een Verrukkelijk Nieuwjaar!