Al onze speciale ontbijten


Een speciaal ontbijt voor een speciale dag!

Tijdens de feestdagen als Valentijnsdag, Pasen, Kerst, Vaderdag en Moederdag bezorgen wij feestelijke ontbijten, aangepast aan de feestdag! Zo kun je iemand verrassen met een Kerstontbijt of bestel je een Paasontbijt voor de hele familie.

Valentijnsontbijt bestellen voor hem, een lekker en romantisch ontbijt om Valentijnsdag goed te beginnen.Verse croissants, Old A'dam kaas en lekkere vleeswaren.

€35,00


Valentijnsontbijt laten bezorgen bij haar.Een heerlijk ontbijt met Zalm, aardbeien en chocola. Wie smelt daar nu niet voor op Valentijnsdag?! Een lekker begin van Valentijnsdag!

€35,00


Een luxe, uitgebreid  Paasontbijt p.p..Pasen begint met een heerlijk en feestelijk  Paasontbijt, thuisbezorgd in Groningen en Drenthe. Een smakelijke start van Pasen. 

€35,00

Een lekker Paasontbijt voor twee, een goede start van een feestelijke ochtend.  Uitgebreid samen ontbijten of iemand mee te verrassen als smakelijk cadeau. 

€55,00

Een kinder Paasontbijt om van te snoepen. Voor de kleintjes hun eigen Paasontbijtje. Een lekker Paasontbijtje om van te smikkelen. Met chocolade eitjes 

€12,50

Verras je moeder met een heerlijk luxe Moederdagontbijt, thuisbezorgd in Groningen en Drenthe. Een lekker begin van de Zondag.

€37,50


Vaderdag begint lekker met een uitgebreid Vaderdag ontbijt op bed. Smakelijk wakker worden met zo'n luxe ontbijt! 

Ook voor moeder ontbijt bestellen? Wel zo gezellig, samen aan het feestontbijt op Vaderdag!

Ook aan de kleintjes is gedacht met dit heerlijk Kerstontbijt

€12,50

Gezellig Paasontbijt op de zaak of met de familie. Onze ontbijtservice verzorgt voor bedrijven en families dit luxe Paas ontbijtbuffet op maat. Geheel in Paasstijl opgemaakt en gevuld met de lekkerste hapjes. Wij wensen u een smakelijk Pasen.

Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
Vanaf €25,00 p.p