Zakelijk ontbijt, ontbijtbuffet en ontbijtcatering voor uw bedrijf

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijten, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk met bruiloften, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt buffet. Rond de Kerstdagen bieden we een feestelijk Kerstontbijtbuffet, tijdens Pasen een Paasontbijtbuffet.

Ontbijtservice Noorderland biedt verschillende ontbijtbuffetten van hoge kwaliteit. De lekkerste vers gebakken roombotercroissants en knapperige pistoletten. De sinaasappels worden iedere morgen vers geperst. Fijne vleeswaren en goede kaas. De jam wordt door ons zelf gemaakt en het fruit is vers, luxe en uitgebreid. Wij bieden het ontbijtbuffet in verschillende vormen aan, geheel naar uw wens. Kijk hier voor de mogelijkheden over hoe wij een ontbijt buffet aanleveren en meer informatie.

 

Een vroege vergadering combineren met een goed en vers vergaderontbijt voor een efficiënte start van de werkdag. Voor aan de vergadertafel of opgesteld als basic ontbijtbuffet en wordt geleverd met disposibles. Een compleet ontbijt tijdens uw werktijd.

 • Dit ontbijtbuffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €12,50 p.p

   

  Het luxe ontbijtbuffet bestaat uit een uitgebreide keuze uit kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange voor een goede start van de dag. Wij verzorgen het graag voor u.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €17,00 p.p

  Een luxe Kerstontbijt buffet wat bestaat uit een uitgebreide keuze van kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange. Zo begint Kerst pas echt goed. 

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €25,00 p.p

  Gezamenlijk Paasontbijt op het werk of met de familie! Onze ontbijtservice verzorgt voor bedrijven en particulieren een luxe Paasontbijt op maat. Geheel in Paasstijl met collega's of familie de dag smakelijk en goed beginnen lukt zeker met dit heerlijk buffet/


  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen

  Vanaf €25,00 p.p

  U kunt samen genieten van het super de luxe ontbijtbuffet met verschillende heerlijkheden met onder meer vers gebakken broodsoorten, fijne vleeswaren, franse kaasjes, gerookte zalm, verse sinaasappelsap en nog veel meer.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €29,50 p.p