Ontbijtservice Vlagtwedde

Ontbijtservice Vlagtwedde, ontbijt aan huis

 

Ontbijtservice in Vlagtwedde

Ontbijt laten bezorgen in Vlagtwedde, in het prachtige Westerwolde, Ontbijtservice Noorderland verzorgt het met alle liefde! Van een ontzettend lekker ontbijt in het mooie Veele tot een romantisch ontbijt voor twee thuisbezorgd in Wollinghuizen.

Al onze ontbijten zijn met zorg samengesteld en gevuld met de beste ontbijtproducten. Veel huisgemaakte lekkernijen, met liefde bereidt. 

Verse jus 'd orange, kraakverse broodjes met vers gezette koffie en thee. Champagne bij het ontbijt? Deze wordt gekoeld geleverd met glazen flutes. Een luxe start van de dag als je echt iets te vieren hebt. Wij bezorgen een wel héle goede goedemorgen!

In de media
Ontbijtservice Noorderland heeft de kwaliteit van uw ontbijt hoog in het vaandel staan!
Zo zijn wij door Tros Radar getest als beste Ontbijtservice! ( Onze bedrijfsnaam was toen nog Le Grand Déjeuner, dit is overgegaan naar Noorderland)
Ook hebben wij in opdracht van Simone FM oud presentator Bert Vos mogen verrassen  met een serie aan heerlijk verse ontbijten. Beluister het radio fragment!
Volgens de presentatoren zijn wij met vlag en wimpel geslaagd.

U wilt een Heerlijk vers ontbijt laten bezorgen? Kwaliteit is onze garantie!

Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€33,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Bordjes met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants... Met een glaasje bubbels natuurlijk!

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50


Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50