Ontbijt op bed

Ontbijt op bed, een kraakvers ontbijt incl hete koffie en thee

ontbijt op bedOntbijtservice Noorderland zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van een heerlijk vers ontbijt op bed. Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten omdat wij niks aan het toeval over willen laten betreffende uw ontbijt. 

Lekker wakker worden met ontbijt op bed, wie wil dat nu niet?! Door ons met alle liefde en aandacht klaargemaakt. U hoeft alleen maar de deur open te doen en te gaan genieten. Zelfs de koffie en thee zijn vers gezet en gloeiend heet!!

Uitsluitend verse producten voor uw ontbijtje op bed

Onze ontbijtservice maakt alles iedere dag vers zodat wij u de hoogste kwaliteit ontbijten kunnen bieden. Van de jam tot en met de muffins, alles wordt iedere morgen opnieuw bereid.

Alles wat in onze mogelijkheid ligt om "home made" te kunnen verzorgen zetten wij ons in. Mede daardoor zijn wij als oprichter van Ontbijtservice Le Grand Dejeuner door Tros Radar als best getest. Deze kwaliteit zetten wij uiteraard door met Ontbijtservice Noorderland, voor Groningen en Drenthe.

Meer informatie over ons ontbijt op bed?


U kunt direct via onze website een ontbijt bestellen. Heeft u nog meer vragen over onze ontbijt service kunt u ons tussen 09:00 en 18:00 altijd bellen op 06-16688744 en u kunt natuurlijk altijd mailen naar info@ontbijtservice-noorderland.nl

Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€33,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Bordjes met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants... Met een glaasje bubbels natuurlijk!

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50


Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50