Champagne ontbijt

Een heerlijk luxe Champagne Ontbijt thuisbezorgd

Champagne ontbijt met aardbeienOntbijtservice Noorderland biedt op twee manieren een luxe Champagne Ontbijt aan huis. Het "Verrukkelijk Champagne Ontbijt" wordt geleverd in een feestelijke cateringdoos. Een luxe ontbijt met o.a. gerookte zalm, verse croissanten, huisgemaakte jam en een mini quiche Lorraine. Uiteraard met glazen flutes en een heerlijke, gekoelde, fles Champagne.

Dit feestelijke, luxe ontbijt kan besteld worden voor één persoon ( met een piccolo Champagne) of per twee of meer ( grote fles Champagne).

Ons ander luxe Champagne Ontbijt is het "Champagne Ontbijt om van te snoepen".  Dit geweldige en uitgebreide ontbijt. Een ontbijt ervaring om nooit meer te vergeten!  Compleet met goed gekoelde Champagne en aardbeien met slagroom om direct van te genieten. 

Echt iets te vieren of een origineel cadeau doen? Ontbijtservice Noorderland bezorgt het luxe Champagne Ontbijt in heel Groningen en Drenthe. Ontbijtbezorging al vanaf 6 uur, liever iets later aan de Champagne? Het ontbijt is ook te bestellen als brunch of zelfs lunch. We bezorgen ontbijt tot 13.00 's middags.

Feest aan tafel met Ontbijtservice Noorderland, uw lokale ontbijtservice in Groningen en Drenthe!

Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€33,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Bordjes met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants... Met een glaasje bubbels natuurlijk!

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50


Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50