Champagne ontbijt

champagne ontbijt
Ontbijtservice Noorderland biedt u een overheerlijk Champagneontbijt. Een heerlijk, luxe ontbijt inclusief een echte Champagne. Deze Champagne maakt het luxe ontbijt helemaal af! De Champagnes worden door ons zelf geselecteerd en met vreugde gekeurd zodat wij u kunnen verzekeren dat wij u kwaliteit bieden.

Champagne bezorg en opdek ontbijt

Naast het feit dat u met deze Champagne ontbijten heerlijk eten en drinken in huis haalt, kunnen wij ook zorgen voor de opmaak van de ontbijttafel. We creëren een sfeer aan tafel die de luxe van het ontbijt onderstreept. Naast de Champagne bieden wij namelijk ook diverse Cava's die een luxe ontbijt helemaal compleet maken. Tevens is het ook mogelijk om bij al onze andere ontbijten een lekkere Champagne apart met glazen flutes erbij te bestellen.

De ontbijten worden bezorgt in een luxe verpakking waarin alles zit wat nodig is om van de ontbijten te kunnen genieten. Alleen het Champagne ontbijt om van te snoepen en het Romantisch Ontbijt voor 2, het Boerenbont en Familie ontbijt worden volledig opgedekt met porseleinen service, kandelaar met kaars, bloemen enz.