ontbijtpakket ,relatiegeschenken, ontbijt cadeau doen

Relatiegeschenk ontbijtLuxe ontbijten als originele relatiegeschenk!

Al eens nagedacht om een uitgebreid ontbijt cadeau te doen aan alle werknemers? In plaats van het traditionele Kerstpakket een lekker ontbijt thuis laten bezorgen, of in de vorm van een ontbijt cadeaubon als smakelijke Kerstbonus.


Uit onderzoek is gebleken dat het “perfecte Kerstpakket” niet bestaat en dat niet iedereen even blij is met een doos vol pasta, thee, crackers en kaasbolletjes. Maar wie wordt er nu niet blij van een heerlijk ontbijt, compleet verzorgd en thuisgebracht. Thuis lekker genieten van verse croissants, knapperige broodjes met lekker beleg en huisgemaakte jam en vers geperst sinaasappelsap.
 

Ontbijtservice Noorderland biedt de mogelijkheid een gepersonaliseerd ontbijt of ontbijt cadeaubon met uw bedrijfslogo, folders, promotiemateriaal, een bedankkaartje voor uw werknemers voor hun inzet het afgelopen jaar, alles geheel naar wens.

Contract afsluiten met een nieuwe potentiële klant, presentatie of bijeenkomst? Een luxe ontbijt(bon) als relatiegeschenk kan net die extra attentie betekenen. Een origineel, luxe en smakelijk cadeau. Professioneel en met liefde verzorgd door Ontbijtservice Noorderland.

Meer informatie, advies of vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch via nummer 06-166 88 744