Ontbijt aan huis in Stadskanaal.

Ontbijtservice Stadskanaal, voor het lekkerste ontbijt

Ontbijtservice  voor Stadskanaal, Groningen.

Ontbijt thuisbezorgd in Stadskanaal? Ontbijtservice Noorderland bezorgt 7 dagen per week een heerlijk vers ontbijt aan huis in Stadskanaal, heel Groningen en Drenthe. Iemand, verrassen, bedanken of feliciteren met een heerlijk ontbijt? Wij bezorgen ontbijt én een goedemorgen! Van een "lekker ontbijt", vegetarisch ontbijt tot een super de luxe Champagne Ontbijt.

Door Radar als best getest ontbijt

Ontbijtservice Noorderland heeft haar sporen reeds verdiend. Als oprichter van Le Grand Dejeuner zijn wij door Tros Radar als best getest. Wij verzorgen graag uw ontbijt in de gemeente Stadskanaal en omstreken. U kunt genieten van een dagvers ontbijt dat met zorg en liefde is bereid en bij u thuis wordt afgeleverd. Wanneer u eigen wensen buiten ons aanbod in het ontbijtmenu om heeft, denken wij graag met u mee om ook dit te realiseren!

Ontbijt bestellen

U kunt direct via onze website een ontbijt bestellen in Stadskanaal. Heeft u nog meer vragen over onze ontbijt service of besteld u liever telefonisch dan kunt u ons tussen 09:00 en 18:00 altijd bellen op 06-166-88-744 en u kunt natuurlijk altijd mailen naar info@ontbijtservice-noorderland.nl. of middels de contact pagina.

Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€33,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Bordjes met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants... Met een glaasje bubbels natuurlijk!

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50


Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50