Ontbijt catering


ontbijt buffetOntbijtservice Noorderland biedt diverse heerlijk uitgebreide ontbijtbuffetten van hoge kwaliteit. De lekkerste vers gebakken roomboter croissants en knapperige pistolets, de sinaasappels worden iedere morgen vers geperst en de muffins gebakken naar eigen recept.

Fijne vleeswaren en goede kaas, de jam wordt door ons zelf gemaakt en het fruit is vers, luxe en uitgebreid. Wij bieden het ontbijtbuffet in verschillende vormen aan, geheel naar uw wens, gemakkelijk in cateringdozen aangeleverd met disposables.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasbuffet aan, geheel in Paasstijl aangekleed, met Paasstollen en Paaseitjes Met Kerst verzorgen wij de Kerstontbijten en Kerstbuffet helemaal in Kerstsfeer. Weer eens wat anders dan de bekende Kerstborrel, een gezellig, smakelijk Kerstontbijt met de hele zaak!

Ook kunt u gebruik maken van onze Nieuwjaars ontbijtbuffet. Een gezamelijk bedrijfsontbijt om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Aanpassingen in beleg soorten, allergieën, speciale wensen, laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk met bruiloften, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt buffet.