In de media

Ontbijtservice Noorderland in de media, op tv en radio


De kroon op ons werk. Als lokale ontbijtservice werden wij meegenomen in de grote landelijke TROS RADAR ontbijt test.

Wij , als oprichters van Ontbijtservice Le Grand Déjeuner, waren dan ook zeer verguld toen wij te horen kregen dat wij uit de bus zijn gekomen als beste ontbijtservice. Uiteraard zijn wij vanaf dat moment nog beter ons best gaan doen en continu met liefde en passie op zoek naar versere, betere en lekkerdere ingrediënten. En dat alles met een maximale service en gunstige prijs. Dat zijn de ingrediënten voor succes. Kwaliteit! Inmiddels zetten wij, overgegaan naar Ontbijtservice Noorderland, deze kwaliteit door!Alleen al de foto's van de ontbijten van onze ontbijten deden het water in de mond lopen bij de DJ's van Simone FM.

Bert Vos die na 15 jaar stopt met zijn ochtend programma mochten wij tot maar liefst 4 ochtenden verrassen met een heerlijk ontbijt. Een smakelijke grap van zijn collega's die hem het uitslapen nog even wilden beletten! Van je collega's moet je het ( ontbijt ) hebben!Velen trokken zich het lot aan van Dina Winterswijk, Zij werd opgelicht door een zogenaamde "bevriende thuishulp"

Daardoor werd ze op haar oude dag, na het overlijden van haar man ineens geconfronteerd met een torenhoge restschuld op haar huis.

Er zijn veel mensen die haar proberen te helpen waaronder buren, familie en vele anderen. De hoogste tijd om een aantal van hen te bedanken met een Paasontbijt. Daarom organiseert Hart van Nederland samen met Le Grand Dejeuner ( destijds onze eerste ontbijtservice ) een ware ontbijt verrassing.