Vaderdag ontbijt

Vaderdag, de dag om Vader eens te verwennen met een heerlijk ontbijt.

Wat is de beste manier om Vaderdag te beginnen? Met een uitgebreid Vaderdagontbijt natuurlijk, van Ontbijtservice Noorderland! Een uitstekend verzorgd en smakelijk ontbijtcadeau thuisbezorgd in de vroege uurtjes in Noord Nederland.

Een lekkere manier om al die lieve, fijne, stoere, aardige, sportieve, grappige vaders eens goed te verrassen en te bedanken. Of het nu je grootvader, schoonvader, bonus vader of stiefvader is, ze lusten allemaal wel zo'n feestelijk ontbijt.

Met  dus een echt  speciaal ontbijt met knapperig gebakken pistolets, verse croissants, bakkers beschuit en huisgebakken chocolade-muffins. Goed beleg zoals Filet American, Ham, Grove Ardenner-Paté en Old Amsterdamkaas. Om te lekker te snoepen Merci chocola erbij.

Ontbijtservice Noorderland maakt het Vaderdag-ontbijt af met een chocolade-kersen gebakje, aardbeien, huisgemaakte jam en een gekookt warm scharreleitje! De sinaasappels worden vers geperst en de koffie en thee heet geschonken.

Een smakelijke start van Vaderdag dus, voor zijn onbetaalbare glimlach!
Eet moeder en kindjes ook graag een ontbijtje mee? Ook aan de moeders en de kinderen is gedacht met een lekker ontbijtje!