Ontbijtservice Oldambt

Ontbijtservice Oldambt, een lekker ontbijt thuisbezorgd

 

Ontbijtservice Oldambt, ontbijt laten bezorgen in Oldambt? Ontbijtservice Noorderland staat klaar!!! Via onze website kunt u gemakkelijk een keuze maken uit ons uitgebreide ontbijtmenu. Van Champagne Ontbijt, familie ontbijt, vegetarisch ontbijt tot een zakelijk ontbijtbuffet, wij verzorgen het graag voor u. Mocht u nog andere wensen hebben, of allergie,  dan denken wij natuurlijk graag met u mee.

Wij bezorgen ontbijt aan huis in de gemeente Oldambt, geheel Groningen, Drenthe en een stukje Friesland. Al onze ontbijten zijn 's morgens vroeg met veel zorg samengesteld. Royaal gevuld met de beste producten en de heerlijkste huisgemaakte eetwaar. 

Geniet van onze huisgemaakte jam, vers gebakken muffins, bomvol pure chocola en vers gemaakte eiersalade met bieslook. De jus d'orange wordt vers geperst, de broodjes en croissants worden vlak voor vertrek van onze chauffeurs gebakken! 

Een jarige in Winschoten, een kraamontbijt voor de kersverse moeder in Westerlee of een bruidspaar in Blauwestad? Of een vergaderontbijt op het werk in Midwolda? Wij zorgen voor de ontbijt catering aan huis of op het werk!

U wilt een heerlijk vers ontbijt laten bezorgen in de gemeente Oldambt? Kwaliteit is onze garantie!

Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€33,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Bordjes met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants... Met een glaasje bubbels natuurlijk!

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50


Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50