Het ontbijtbuffet, Ontbijtcatering in heel Groningen en Drenthe

Het ontbijtbuffet kan besteld worden vanaf 8 personen.

Het ontbijtbuffet leveren wij op de volgende manier: Het ontbijt buffet wordt aangeboden in cateringdozen met servetten, disposable bordjes en bestek. De besteller verzorgt het verder zelf.


Koffie en thee kan indien gewenst worden meegeleverd in thermoskannen. Meerprijs €1,00 per persoon. Het is ook mogelijk om uw ontbijt buffet op maat samen te stellen, neem daarvoor contact met ons op.

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten.

 

Een vroege vergadering combineren met een goed en vers vergaderontbijt voor een efficiënte start van de werkdag. Voor aan de vergadertafel of opgesteld als basic ontbijtbuffet en wordt geleverd met disposibles. Een compleet ontbijt tijdens uw werktijd.

 • Dit ontbijtbuffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €12,50 p.p

   

  Het luxe ontbijtbuffet bestaat uit een uitgebreide keuze uit kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange voor een goede start van de dag. Wij verzorgen het graag voor u.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €17,00 p.p

  U kunt samen genieten van het super de luxe ontbijtbuffet met verschillende heerlijkheden met onder meer vers gebakken broodsoorten, fijne vleeswaren, franse kaasjes, gerookte zalm, verse sinaasappelsap en nog veel meer.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €29,50 p.p

  Een luxe Kerstontbijt buffet wat bestaat uit een uitgebreide keuze van kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange. Zo begint Kerst pas echt goed. 

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €25,00 p.p

  Nieuwjaarsontbijt met je collega's op het werk, clubgenoten of de héle familie, een geweldig begin om het nieuwe jaar smakelijk in te luiden en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar!

   

  Ontbijtservice Noorderland verzorgd een uitgebreid, smakelijk nieuwjaars-ontbijtbuffet vanaf 8 personen.
  Vanaf €25,00 p.p

  Gezamenlijk Paasontbijt op het werk of met de familie! Onze ontbijtservice verzorgt voor bedrijven en particulieren een luxe Paasontbijt op maat. Geheel in Paasstijl met collega's of familie de dag smakelijk en goed beginnen lukt zeker met dit heerlijk buffet/


  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen

  Vanaf €25,00 p.p