Ontbijten bij Tintaglia in Stadskanaal

tintaglia

Bed &  Breakfast in Groningen en Drenthe. Breakfast van Ontbijtservice Noorderland

Een prachtige woonboerderij met aangrenzend atelier v/d eigenaresse, ingericht met kunst, curiosa en van alle luxe gemakken voorzien, een bijzondere ontdekkingsreis door een bijzondere B&B. De kamers zijn ruim en verrassend en met oog voor ieder detail ingericht.

Gastvrijheid met een hoofdletter! Indien u 's morgens luxe wakker wenst te worden met een heerlijk uitgebreid ontbijt dan besteld u natuurlijk bij Ontbijtservice Noorderland.

Een compleet verwenontbijt "thuis" bezorgd inclusief verse koffie, thee, croissantjes en een gekookt eitje om het weekendje weg helemaal feestelijk te beleven. Onze gegevens en telefoonnummer zijn ter plekke aanwezig, bestellen kan uiteraard ook gewoon via deze website.

Ontbijten bij logeerboerderijtje De Rietkap in Gieten

Lekker natuurlijk genieten in Gieten, Drenthe. In een gezellige ruime, vrijstaande studio, van alle gemak voorzien. Luxe bedden, een heerlijk hoekbad waar je kunt ontspannen na een langeOntbijtservice in Gieten wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving. Meer info: www.derietkap.nl

Iets te vieren tijdens het verblijf in dit gezellige boerderijtje (waar de loslopende kipjes niet ontbreken) of jezelf verwennen? Laat gemakkelijk een luxe ontbijt brengen door Ontbijtservice Noorderland. Inclusief vers gezette koffie en thee, je hoeft alleen maar de deur open te doen.

"Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen"

Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€33,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50


Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50