Bedrijfsontbijt

Bedrijfsontbijt, vergaderontbijt, ontbijtbuffet en bedrijfscatering

Een bedrijfsonbijt of ontbijtbuffet op het werk is natuurlijk een smakelijke start van de dag. Iets te vieren of een afscheid, een vergadering of presentatie, een gezellig Paasontbijt of met de Kerst een Kerstontbijt met alle collega's? Laat de ontbijtcatering gerust aan ons over. Compleet verzorgd, luxe en kraakvers.

Een vroege vergadering combineren met een goed en vers vergaderontbijt voor een efficiënte start van de werkdag. Voor aan de vergadertafel of opgesteld als basic ontbijtbuffet en wordt geleverd met disposibles. Een compleet ontbijt tijdens uw werktijd.

 • Dit ontbijtbuffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €10,00 p.p

   

  Het luxe ontbijtbuffet bestaat uit een uitgebreide keuze uit kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange voor een goede start van de dag. Wij verzorgen het graag voor u.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €15,00 p.p

  U kunt samen genieten van het super de luxe ontbijtbuffet met verschillende heerlijkheden met onder meer vers gebakken broodsoorten, fijne vleeswaren, franse kaasjes, gerookte zalm, verse sinaasappelsap en nog veel meer.

   

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €25,00 p.p

  Een luxe Kerstontbijt buffet wat bestaat uit een uitgebreide keuze van kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange. Zo begint Kerst pas echt goed. 

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €25,00 p.p

  Gezellig Paasontbijt op de zaak of met de familie! Onze ontbijtservice verzorgt voor bedrijven en particulieren een luxe Paasontbijt op maat. Geheel in Paasstijl met collega's of familie de dag smakelijk en goed beginnen lukt zeker met dit heerlijk buffet/


  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen

  Vanaf €25,00 p.p