Vaderdagontbijt bestellen? 16 juni is het zover!

Valentijnsdag ontbijt

Vaderdag komt natuurlijk weer achter Moederdag aan! 16 juni is het zo ver. Eén van de drukste dagen van het jaar voor Ontbijtservice Noorderland.
De leukste én lekkerste verrassing om Vaderdag goed te beginnen is met een uitgebreid ontbijt op bed.

Het  Verwen pappa ontbijt is rijkelijk gevuld met heerlijke snoeperijen zoals een chocolade-kersen gebakje, Hollandse Aardbeien, Filet American, knapperige roomboter Croissants en Old Amsterdam kaas én huisgemaakte Noorderland- Chocolade muffins. Daarnaast luchtige Belgische wafels met kersencompôte en de home-made jam.

Ook aan heet geschonken koffie en thee is gedacht evenals een gekookt, warm scharreleitje.
Daarbij een doosje Milka hartjes chocolaatjes wat het smakelijke Vaderdagcadeau helemaal af maakt.

Voor diegenen die te laat zijn en er geen plekje of tijdstip meer vrij is, hebben we de Vaderdag Ontbijt Cadeaubon. Zo heb je toch nog een leuk cadeau om te geven. Kan je vader op iedere gewenste ochtend zich in de watten laten leggen met een heerlijk ontbijt. Woon je ver weg of niet in de gelegenheid om de ontbijtbon persoonlijk te overhandigen? Dan kan de ontbijtcadeaubon ook per post verstuurd worden naar hem.

Eet moeder graag een ontbijtje mee? Ook aan de mamma's én de kinderen is gedacht met een lekker ontbijt om mee te bestellen.

Ontbijtservice Noorderland bezorgd al vanaf 6 uur voor de vroegop papa's tot 13.00 voor de uitslaap vaders. Het Vaderdag ontbijt kan online besteld worden of telefonisch.

Let op: Wij bezorgen op Vaderdag alleen in een straal rond 20 km van Wildervank, Veendam, Oost Groningen

* Nieuw * Ontbijt Van De Maand

Ontbijt van de maandNIEUW!! ONTBIJT VAN DE MAAND! Iedere maand stellen wij een bijzonder smakelijk ontbijt samen naast onze gebruikelijke ontbijten.🥐🥐🥐
Deze maand een heerlijk chocolade ontbijt voor de echte zoetekauw. Goed gevuld met o.a.chocolade croissants, huisgebakken chocolademuffins, brownies en bonbons.
 
Natuurlijk ook de gebruikelijke vers gebakken broodjes, kaas en kipfilet en heet geschonken koffie en thee. Met verse jus en een gekookt eitje. Met dit zoetekauw ontbijt maak je jezelf of een ander héél erg blij!
Iedere maand een nieuw ontbijt, te bestellen in het ontbijtmenu

Ontbijt bestellen doe je bij Ontbijtservice Noorderland

Valentijnsdag, ValentijnsontbijtOnze vakantie is weer voorbij, tijd voor ACTIE! Een heel nieuw jaar ligt weer voor ons.  Het beslag voor de chocolademuffins staat gereed, de jam is weer vers gemaakt. Wij zijn er uitgeslapen weer klaar voor!

Ontbijt bestellen voor Groningen en Drenthe doe je natuurlijk bij Ontbijtservice Noorderland. Bestel voor 18:00 en (indien niet volgeboekt) bezorgen wij een heerlijk ontbijt de volgende dag.

Onze ontbijten zijn kraakvers lekker en leuk om iemand of jezelf mee te verwennen! Geen tijd om te winkelen voor een fijn cadeau, maar wil je toch iemand in het zonnetje zetten? Geef een smakelijk cadeau die iedereen wel graag zou willen ontvangen. Bestel één van onze overheerlijke ontbijten en laat een verrassings ontbijt bezorgen.

Een lekker uitgebreid bezorgontbijt bestellen doe je gemakkelijk online of telefonisch. Wil je een lieve of persoonlijke boodschap meegeven met het ontbijt kan dat natuurlijk. Plaats de gewenste tekst bij de bestelling, zetten wij die met alle liefde op een kaartje.

Heerlijk op vakantie in Drenthe of Groningen

Vakantie ontbijt in Groningen en DrentheIets te vieren of jezelf lekker verwennen met een lekker ontbijt tijdens een weekendje weg of op vakantie, we weten je te vinden. De plattegronden van de vele bungalowparken en campings in Drenthe en Groningen liggen weer klaar.

Ook bezorgen wij bij de vele Air B&B 's en Tiny houses die Groningen en Drenthe rijk zijn. Geen ontbijtvoorziening of wil je het jezelf gemakkelijk maken? Eén belletje en we staan de volgende ochtend met ontbijt voor de deur.

Al wat wij nodig hebben is het adres of een goede omschrijving van de locatie. Vakantiepark met dichte slagbomen? In dat geval melden wij ons bij de receptie met het ontbijt of overleggen we telefonisch. Ontbijtservice Noorderland op campingtour. Uitgerust wakker worden met een heerlijk ontbijt, dat is pas een goedemorgen!