Gelukkig Nieuwjaar!! De allerbeste wensen!

Ontbijt in Groningen, Drenthe2022 ligt achter ons, op naar een hoopvol, geweldig 2023! Ook dit jaar brengt Ontbijtservice Noorderland met alle liefde de heerlijkste ontbijten thuis of op het werk. Thuisbezorgd in heel Groningen en Drenthe.

Heerlijk op vakantie in Drenthe of Groningen

Vakantie ontbijt in Groningen en DrentheIets te vieren of jezelf lekker verwennen met een lekker ontbijt tijdens een weekendje weg of op vakantie, we weten je te vinden. De plattegronden van de vele bungalowparken en campings liggen weer klaar.

Al wat wij nodig hebben is een goede omschrijving van de locatie. Vakantiepark met dichte slagbomen? In dat geval melden wij ons bij de receptie met het ontbijt of overleggen we telefonisch. Ontbijtservice Noorderland op campingtour. Uitgerust wakker worden met een heerlijk ontbijt, dat is pas een goedemorgen!  


Face Time ontbijt en Zoom ontbijten met je collega's 

Face time ontbijt, online vergaderenEen Face Time ontbijt met al je collega’s.  

Alles is anders dan anders deze tijd. In plaats van het jaarlijks  ontbijtbuffet op de zaak, ontbijtvergadering of ontbijtsessie kun je nu ontbijt thuis laten bezorgen bij alle medewerkers, collega's en werknemers.


Met z’n allen op Face Time of Zoom, toch samen ontbijten, maar dan thuis. Een Face Time ontbijt of Zoom ontbijt!
Er wordt dus creatief naar leuke alternatieven gezocht i.p.v. het gezamenlijk ontbijt op het werk.

Voor ieder bedrijf in Groningen en Drenthe biedt Ontbijtservice Noorderland volop mogelijkheden voor een lekker ontbijt. Voor de thuiswerkers en de niet-thuiswerkers. Videobellen met Face Time of Zoom ontbijten, we blijven gewoon de slingers ophangen! Zakelijk ontbijt bestellen? Wacht niet te lang met bestellen want ondanks extra inzet en extra man/vrouw kracht geldt ook hier: vol is vol.