Ontbijt bestellen op Black Friday

Actie ontbijt in Groningen en Drenthe 


Momenteel een onzekere tijd met veel beperkingen. Er veranderd veel. 
Wat natuurlijk niet veranderd zijn natuurlijk de speciale dagen. De verjaardagen gaan gewoon weer door. De trouwdag wordt gevierd. Een jubilaris 40 jaar aan de zaak. En dan kun je iemand als eerste feliciteren met een lekker ontbijt uit ons ontbijtmenu, thuisbezorgd door Ontbijtservice Noorderland. Wij zorgen voor een feestelijk begin van een bijzondere dag!

ontbijt thuisbezorgd

Dit Actie ontbijt bezorgen wij aan huis (contactloos) in geheel Groningen en Drenthe

 Black Friday, ontbijt met korting!

ontbijt bestellen Black FridayOntbijtservice Noorderland heeft een speciale actie op Black Friday! Bestel je op 27   november, krijg je 10% korting op het hele ontbijtmenu! Dit geldt ook voor de ontbijt cadeaubon.
Dus wil je zo’n ontbijtbon bestellen voor de Kerst of Sinterklaas? Bestel hem dan op Black Friday! Met 10% korting!

Vermeld BLACK FRIDAY bij "bijzonderheden" op het bestelformulier

Ook voor bedrijven. In plaats van de gebruikelijke Kerstpakketten of relatiegeschenken een originele ontbijtbon met gepersonaliseerd logo! Dan is het díe vrijdag dé uitgelezen kans om flink te besparen op de inkoop. Een smakelijk attentie voor werknemers of zakenrelaties. Ontbijten worden bezorgd Groningen en Drenthe.

De ontbijt cadeaubon kan via het bestelformulier besteld worden of telefonisch. 

Black Friday, 27 november, zet 'm in je agenda


Face Time ontbijt en Zoom ontbijten met je collega's 

Een Face Time ontbijt met al je collega’s voor de kerstdagen. De eerste officemanagers hebben ons weer gevonden dit jaar.
In de maand september wordt bij de meeste bedrijven al druk vergaderd over de feestdagen en het kerstontbijt. 

Wel anders dan anders dit jaar. Dit merkten we gelijk aan de allereerste aanvraag voor de decembermaand. In plaats van het jaarlijks  ontbijtbuffet voor dit bedrijf hadden zij bedacht om het ontbijt thuis te laten bezorgen bij alle medewerkers.
Met z’n allen op Face Time, toch  gezellig samen ontbijten, maar dan thuis. Een Face Time ontbijt!

Ook de eerste Zoom ontbijten zijn besteld voor december.
Er wordt dus creatief naar leuke alternatieven gezocht i.p.v. het gezamenlijk Kerst ontbijt op het werk. Geen mooi opgedekte tafels door Ontbijtservice Noorderland dit jaar, maar ontbijt op bed met al je collega’s.

Het is natuurlijk wel mogelijk het luxe kerst ontbijtbuffet te bestellen nu we (tijdelijk) geen opdekservice uitvoeren. Deze wordt  in catering dozen geleverd met disposables, in kerst stijl.
Een uitgebreid en feestelijk ontbijtbuffet met verse croissants en knapperige broodjes.Verschillende fruitsoorten en vers geperste jus 'd orange. Een mooi Frans kaasplateau, goed beleg en natuurlijk roomboter kerststolletjes met amandelspijs.

Voor ieder bedrijf in Groningen en Drenthe volop mogelijkheden met de feestdagen. Voor de thuiswerkers en de niet-thuiswerkers een feestelijk kerst ontbijt. Videobellen met Face Time of Zoom ontbijten, we blijven gewoon de slingers ophangen! Zakelijk kerstontbijt bestellen? Wij voorzien een drukke en gezellige decembermaand dus wacht niet te lang want ondanks extra inzet en extra man/vrouwkracht geldt ook hier: vol is vol.Een Lekker Ontbijt voor een perfecte start van de ochtend. Heerlijk wakker worden met de geur van versgebakken croissants en vers geperste jus d'orange en huisgemaakte chocolade muffins.

€19,50

Een heerlijk vers ontbijtje om als verrassing cadeau te doen. Een gezond ontbijt voor de beste start van een speciale dag. Met zalige romige Griekse Yoghurt en knapperige Muesli en ijskoude Latté.

€25,00

Vegetarisch ontbijt laten bezorgen? Ontbijtservice Noorderland heeft een verantwoorde en gezonde variant samengesteld. Maar boven alles een lekker en uitgebreid ontbijt!

€29,50 p.p

Een luxe ontbijt om van te smullen. Een uitgebreid ontbijt met hartige carpaccio sandwich, Quiche Lorraine, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te snoepen.

€32,50

Een zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€35,00

Champagne ontbijt, hoe luxe wordt ontbijt op bed! Deze Champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief echte Champagne.

€45,00

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol opgedekt met zijden tafellakens, porselein  serviesgoed, kandelaars enz..

€58,50

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, origineel opgedekt met authentiek Boerenbont serviesgoed, bont tafellaken en echte en (h)eerlijke producten. Op en top genieten in traditionele sfeer.

€75,00 voor 2 Personen

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl opgedekt met rozen tafellaken, servies en meer.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Leistenen plateau's met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants...

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en stijlvol opgedekt door ons voor 4 personen.
Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind.€85,00 voor 4 Personen

Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt smulontbijt!

€10,50

Moeder worden blijft een wonder! En wat is er nu leuker dan de kersverse moeder eens ontzettend te verrassen met een geweldig ontbijt op bed? Wilt u haar echt verwennen? Geef dan een kraamontbijt cadeau.

Vanaf €49,50