Pasen begint met Paasontbijt

Eerste Paasdag bezorgen we weer onze lekkere en uitgebreide Paasontbijten in Groningen en Drenthe. Een luxe Paasontbijt p.p. of een lekker compleet Paasontbijt voor twee. Ook aan de kleintjes is gedacht met een eigen Paasontbijtje. Uiteraard met Paasstolletje, matzes, chocolade Paaseitjes en scharreleieren. Aangekleed met Paasservetjes en aardewerk Paas eierdopje. Wees er als de kippen bij!


 Het is momenteel erg druk bij Ontbijtservice Noorderland, dus bestel je Paasontbijt  tijdig, vol is helaas vol. Het Paasontbijt kan vanaf  2 t/m 4 april bezorgd worden.

Met Ontbijtservice Noorderland  een vrolijk en smakelijk Pasen

Face Time ontbijt en Zoom ontbijten met je collega's 

Een Face Time ontbijt met al je collega’s.  

Alles is anders dan anders deze moeilijke periode. In plaats van het jaarlijks  ontbijtbuffet op de zaak, ontbijtvergadering of ontbijtsessie kun je nu ontbijt thuis laten bezorgen bij alle medewerkers, collega's en werknemers.
Met z’n allen op Face Time of Zoom, toch samen ontbijten, maar dan thuis. Een Face Time ontbijt of Zoom ontbijt!


Er wordt dus creatief naar leuke alternatieven gezocht i.p.v. het gezamenlijk ontbijt op het werk. Geen mooi opgedekte tafels door Ontbijtservice Noorderland deze periode, maar ontbijt thuis op bed met al je collega’s.


Voor ieder bedrijf in Groningen en Drenthe biedt Ontbijtservice Noorderland volop mogelijkheden voor een lekker ontbijt. Voor de thuiswerkers en de niet-thuiswerkers. Videobellen met Face Time of Zoom ontbijten, we blijven gewoon de slingers ophangen! Zakelijk ontbijt bestellen? Wacht niet te lang met bestellen want ondanks extra inzet en extra man/vrouwkracht geldt ook hier: vol is vol. 

Pasen begint met een heerlijk en luxe Paasontbijt, thuisbezorgd in Groningen Drenthe.

€35,00

 

Een lekker Paasontbijt voor twee, een goede start van Pasen.  

€55,00

 

Voor de kleintjes hun eigen Paasontbijtje. Een lekker Paasontbijtje om van te smikkelen.  

€12,50

 

Ontbijtbuffet voor Pasen met alle medewerkers of de hele familie op visite tijdens de Paasdagen.  Ontbijtservice Noorderland zet een heerlijk en compleet ontbijtbuffet neer in Paastijl.

€25,00