Vaderdag ontbijt op bed

Valentijnsdag, ValentijnsontbijtVaderdag ontbijt op bed voor alle lieve pappa’s, schoonvader, pleegvader, stiefvader of opa.

Zondag 18 juni 2023 is het Vaderdag. Op deze speciale dag worden alle pappa’s in het zonnetje gezet. Een speciale dag om je vader te laten weten dat hij de liefste is.

Verras hem deze Vaderdag met een luxe, uitgebreid Vaderdagontbijt op bed. Een riant ontbijt. Met vers gebakken roomboter croissants en broodjes, Belgische wafels met kersencompôte. Hollandse aardbeien, Filet American, beenham en paté . Uiteraard met vers geperste jus d’ orange, hete koffie en thee en een gekookt warm eitje.

Bestel snel dit smakelijke Vaderdag cadeau bij Ontbijtservice Noorderland.
We bezorgen het Vaderdag ontbijt in heel Groningen en Drenthe. Al vanaf 6 uur kun je hem door ons laten verrassen.
De leukste én lekkerste verrassing om Vaderdag goed te beginnen met ontbijt op bed.

Ook aan de mamma's is gedacht tijdens  deze bijzondere dag. Voor haar hebben wij ook een lekker ontbijt samengesteld zodat zij niet met lege handen en buik zit. Ook het moederontbijt is gevuld met dagverse producten. Zoals een verse croissant, Chocolade Muffin, brie en soesjes,  en nog veel meer lekkers.

Zoals ieder jaar is de agenda al ruimschoots voor Vaderdag vol. Eén van de aller drukste dagen van het jaar voor Ontbijtservice Noorderland. We raden dan ook aan om zo snel mogelijk te bestellen

Een lekker Vaderdagcadeau voor een onbetaalbare glimlach!
Smoakelk eten aalmoal of eet smaokelijk aan de allerliefste vadders in Groningen en Drenthe en een hele fijne zondag!

Heerlijk op vakantie in Drenthe of Groningen

Vakantie ontbijt in Groningen en DrentheIets te vieren of jezelf lekker verwennen met een lekker ontbijt tijdens een weekendje weg of op vakantie, we weten je te vinden. De plattegronden van de vele bungalowparken en campings in Drenthe en Groningen liggen weer klaar.

Ook bezorgen wij bij de vele Air B&B 's die Groningen en Drenthe rijk zijn. Geen ontbijtvoorziening of wil je het jezelf gemakkelijk maken? Eén belletje en we staan de volgende ochtend met ontbijt voor de deur.

Al wat wij nodig hebben is het adres of een goede omschrijving van de locatie. Vakantiepark met dichte slagbomen? In dat geval melden wij ons bij de receptie met het ontbijt of overleggen we telefonisch. Ontbijtservice Noorderland op campingtour. Uitgerust wakker worden met een heerlijk ontbijt, dat is pas een goedemorgen!