Paasontbijt bestellen? Wees er als de kippen bij!

Valentijnsdag ontbijtPasen begint natuurlijk volgens traditie met een geweldig Paasontbijt. Ontbijtservice Noorderland verzorgt tijdens de Paasdagen uitgebreide, goed gevulde lekkere Paasontbijten. We bezorgen het Paasontbijt tot 13.00 uur s' middags, dus een Paasbrunch of lunch behoort ook tot de mogelijkheden.


In ons ontbijtmenu bieden wij verschillende Paasontbijten aan. Van een superdeluxe Paasontbijt p.p.. Een compleet Paasontbijt voor twee of een Paasfamilieontbijt voor vier.  Voor extra personen kan er uiteraard bijbesteld worden. Een gezellige en smakelijke start van Pasen.

Paasontbijt op het werk? Daar hebben wij een heerlijk Paasontbijtbuffet voor samengesteld. Compleet met Paaservetjes, Paaseitjes, Matzes en mini roomboterstolletjes met amandelspijs. Dit ontbijtbuffet kan in de week voor Pasen op het werk geleverd worden. Een lekkere en feestelijke start van de werkdag met al je collega's.

Wij raden aan tijdig te bestellen, vol is helaas vol.

 

Ontbijt bestellen doe je bij Ontbijtservice Noorderland

Valentijnsdag, ValentijnsontbijtOnze vakantie is weer voorbij, tijd voor ACTIE! Een heel nieuw jaar ligt weer voor ons.  Het beslag voor de chocolademuffins staat gereed, de jam is weer vers gemaakt. Wij zijn er uitgeslapen weer klaar voor!

Ontbijt bestellen voor Groningen en Drenthe doe je natuurlijk bij Ontbijtservice Noorderland. Bestel voor 18:00 en (indien niet volgeboekt) bezorgen wij een heerlijk ontbijt de volgende dag.

Onze ontbijten zijn kraakvers lekker en leuk om iemand of jezelf mee te verwennen! Geen tijd om te winkelen voor een fijn cadeau, maar wil je toch iemand in het zonnetje zetten? Geef een smakelijk cadeau die iedereen wel graag zou willen ontvangen. Bestel één van onze overheerlijke ontbijten en laat een verrassings ontbijt bezorgen.

Een lekker uitgebreid bezorgontbijt bestellen doe je gemakkelijk online of telefonisch. Wil je een lieve of persoonlijke boodschap meegeven met het ontbijt kan dat natuurlijk. Plaats de gewenste tekst bij de bestelling, zetten wij die met alle liefde op een kaartje.

Heerlijk op vakantie in Drenthe of Groningen

Vakantie ontbijt in Groningen en DrentheIets te vieren of jezelf lekker verwennen met een lekker ontbijt tijdens een weekendje weg of op vakantie, we weten je te vinden. De plattegronden van de vele bungalowparken en campings in Drenthe en Groningen liggen weer klaar.

Ook bezorgen wij bij de vele Air B&B 's die Groningen en Drenthe rijk zijn. Geen ontbijtvoorziening of wil je het jezelf gemakkelijk maken? Eén belletje en we staan de volgende ochtend met ontbijt voor de deur.

Al wat wij nodig hebben is het adres of een goede omschrijving van de locatie. Vakantiepark met dichte slagbomen? In dat geval melden wij ons bij de receptie met het ontbijt of overleggen we telefonisch. Ontbijtservice Noorderland op campingtour. Uitgerust wakker worden met een heerlijk ontbijt, dat is pas een goedemorgen!