Vakantie sluiting Ontbijtservice Noorderland


VakanVaderdag ontbijttie in eigen land. De afgelopen weken hebben wij op diverse vakantieparken, campings en havens onze heerlijke ontbijten mogen bezorgen. Het vakantieseizoen is duidelijk van start gegaan! Vanuit het hele land komen vakantievierders naar het groene Drenthe en het prachtige Groningen.

En onder de campinggasten en bungalow bewoners zijn er veel jarigen en bruidsparen en romantische koppels verrast met een ontbijt van Ontbijtservice Noorderland.

En nu sluiten wij tijdelijk de deuren voor vakantie. Wij zijn gesloten vanaf 18 juli tot en met 8 augustus. In deze periode kan er wel ontbijt besteld worden voor na 8 augustus. We streven er naar de mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. 9 augustus staan wij weer uitgeslapen klaar om heel Groningen en Drenthe te voorzien van een lekker ontbijt!

 Jubileum! 15 jaar ontbijtservice

Op 1 juni bestaat onze ontbijtservice 15 jaar! Al 15 jaar verzorgen we met alle liefde ontbijt. 7 dagen per week. En nog steeds gaan we iedere morgen met plezier op pad met onze heerlijk ontbijten, thuisbezorgd in Groningen en Drenthe.

 Facebook actie, doe mee!

Hier gaat natuurlijk 1 juni de Champagne open! Voor onze volgers op Facebook hebben we een smakelijke weggeef actie.

Doe mee, kijk op onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/ontbijtservice) en maak kans op een goed gevulde 4 persoons luxe picknickmand!

Face Time ontbijt en Zoom ontbijten met je collega's 

Een Face Time ontbijt met al je collega’s.  

Alles is anders dan anders deze moeilijke periode. In plaats van het jaarlijks  ontbijtbuffet op de zaak, ontbijtvergadering of ontbijtsessie kun je nu ontbijt thuis laten bezorgen bij alle medewerkers, collega's en werknemers.
Met z’n allen op Face Time of Zoom, toch samen ontbijten, maar dan thuis. Een Face Time ontbijt of Zoom ontbijt!


Er wordt dus creatief naar leuke alternatieven gezocht i.p.v. het gezamenlijk ontbijt op het werk. Geen mooi opgedekte tafels door Ontbijtservice Noorderland deze periode, maar ontbijt thuis op bed met al je collega’s.


Voor ieder bedrijf in Groningen en Drenthe biedt Ontbijtservice Noorderland volop mogelijkheden voor een lekker ontbijt. Voor de thuiswerkers en de niet-thuiswerkers. Videobellen met Face Time of Zoom ontbijten, we blijven gewoon de slingers ophangen! Zakelijk ontbijt bestellen? Wacht niet te lang met bestellen want ondanks extra inzet en extra man/vrouwkracht geldt ook hier: vol is vol.