Wil je Vaderdagontbijt bestellen in Groningen of Drenthe?

Vaderdag ontbijt Zondag 19 juni is het weer zo ver! Dan worden alle gekke, lieve, aardige, sportieve, handige, liefhebbende vaders in het zonnetje gezet. In ieder geval hebben ze allemaal één ding gemeen en dat is dat ze ‘s morgens lekker willen ontbijten. Ook op Vaderdag, wanneer vaders bij het wakker worden, zich er al op verheugen om een verwendagje tegemoet te gaan!
Géén stropdas, geen luchtje, geen boormachine en geen bierpakket dit jaar maar een vaderdagcadeau waar veel vaders blij van worden: een uitgebreid ontbijt!

Smakelijk wakker worden met een goed gevuld Vaderdag ontbijt compleet met o.a. croissants, verse pistolets, Old Amsterdam kaas, zacht puntje met Filet American. Vers gezette koffie en thee tot en met een zalig chocolade- kersen gebakje toe! Met een bedankje voor al die geplakte fietsbanden en de mooie herinneringen in de vorm van een doosje Merci chocola.

Daar Vaderdag één van de drukste dagen van het jaar is voor ons wordt aangeraden tijdig te bestellen want ondanks extra inzet én om de kwaliteit van de ontbijten hoog te houden, is het aantal plaatsen beperkt.
Bij Ontbijtservice Noorderland kun je nu al online het Vaderdag ontbijt bestellen of telefonisch voor ontbijt in Groningen en Drenthe.

 Lentekriebels, zomertijd en ontbijt!

Het vakantieseizoen komt weer op gang in Drenthe en Groningen. De eerste bootjes komen weer voorbij varen. Ook voor ontbijt op de camping, vakantiepark, vakantiewoning, boot of B&B staat Ontbijtservice Noorderland voor je klaar.

Vakantie ontbijt in Groningen en DrentheIets te vieren of jezelf lekker verwennen met een lekker ontbijt tijdens een weekendje weg of op vakantie, we weten je te vinden. De plattegronden van de vele bungalowparken en campings liggen weer klaar. Ontbijtservice Noorderland op campingtour. Uitgerust wakker worden met een heerlijk ontbijt, dat is pas een goedemorgen!  

Face Time ontbijt en Zoom ontbijten met je collega's 

Face time ontbijt, online vergaderenEen Face Time ontbijt met al je collega’s.  

Alles is anders dan anders deze tijd. In plaats van het jaarlijks  ontbijtbuffet op de zaak, ontbijtvergadering of ontbijtsessie kun je nu ontbijt thuis laten bezorgen bij alle medewerkers, collega's en werknemers.
Met z’n allen op Face Time of Zoom, toch samen ontbijten, maar dan thuis. Een Face Time ontbijt of Zoom ontbijt!
Er wordt dus creatief naar leuke alternatieven gezocht i.p.v. het gezamenlijk ontbijt op het werk.

Voor ieder bedrijf in Groningen en Drenthe biedt Ontbijtservice Noorderland volop mogelijkheden voor een lekker ontbijt. Voor de thuiswerkers en de niet-thuiswerkers. Videobellen met Face Time of Zoom ontbijten, we blijven gewoon de slingers ophangen! Zakelijk ontbijt bestellen? Wacht niet te lang met bestellen want ondanks extra inzet en extra man/vrouwkracht geldt ook hier: vol is vol.