Valentijnsdag begint met een Valentijnsontbijt

Wil je je geliefde verrassen met een heerlijk Valentijnsontbijt? Dan kun je vanaf vandaag bij Ontbijtservice Noorderland een romantisch Valentijnsontbijt bestellen.

Bij Ontbijtservice Noorderland zijn onze bezorgers woensdag 14 Februari de hele ochtend op liefdespad. We brengen de luxe Valentijnsontbijten rond in geheel Groningen en Drenthe. En je weet: liefde van de man, maar ook de vrouw, gaat door de maag. Dus met zo’n origineel Valentijnscadeau voor de deur maak je een smakelijke en feestelijke start van de Valentijnsdag! De onvergetelijke ochtend start goed met kraakverse Roomboter Croissants, vers geperste jus d’orange en knapperige pistoletjes. Belgische wafels gevuld met kersencompote, Hollandse aardbeien, goede belegsoorten en heerlijke huisgemaakte salades, gerookte zalm, een warm scharreleitje natuurlijk. Bonbonnetjes en Valentijnschocolaatjes en vers gezette, heet geschonken koffie en thee, ga zo maar door, we hebben aan alles gedacht, zelfs aan een romantische rode roos bij het ontbijt!

 


 Het is momenteel erg druk bij Ontbijtservice Noorderland, dus bestel je Valentijnsontbijt tijdig, vol is helaas vol. Het Valentijnsontbijt kan vanaf 10 februari t/m 14 februari bezorgd worden.

Heb jij 'm al in je agenda staan? Zondag 14 februari, Valentijnsdag.

Face Time ontbijt en Zoom ontbijten met je collega's 

Een Face Time ontbijt met al je collega’s.  

Alles is anders dan anders deze moeilijke periode. In plaats van het jaarlijks  ontbijtbuffet op de zaak, ontbijtvergadering of ontbijtsessie kun je nu ontbijt thuis laten bezorgen bij alle medewerkers, collega's en werknemers.
Met z’n allen op Face Time of Zoom, toch samen ontbijten, maar dan thuis. Een Face Time ontbijt of Zoom ontbijt!


Er wordt dus creatief naar leuke alternatieven gezocht i.p.v. het gezamenlijk ontbijt op het werk. Geen mooi opgedekte tafels door Ontbijtservice Noorderland deze periode, maar ontbijt thuis op bed met al je collega’s.


Voor ieder bedrijf in Groningen en Drenthe biedt Ontbijtservice Noorderland volop mogelijkheden voor een lekker ontbijt. Voor de thuiswerkers en de niet-thuiswerkers. Videobellen met Face Time of Zoom ontbijten, we blijven gewoon de slingers ophangen! Zakelijk ontbijt bestellen? Wacht niet te lang met bestellen want ondanks extra inzet en extra man/vrouwkracht geldt ook hier: vol is vol.Valentijnsontbijt bestellen voor hem, een lekker en romantisch ontbijt om Valentijnsdag goed te beginnen.Verse croissants, Old A'dam kaas en lekkere vleeswaren.

€35,00


Valentijnsontbijt laten bezorgen bij haar.Een heerlijk ontbijt met Zalm, aardbeien en chocola. Wie smelt daar nu niet voor op Valentijnsdag?! Een lekker begin van Valentijnsdag!

€35,00


Een vrolijk ( en lekker) kinderontbijt voor de kinders. Met croissantje en zacht broodje, fruit, chocolademuffin en een leuk potje bellenblaas. Een echt lekker smulontbijt!

€10,50