Hoe kan ik ontbijt bestellen

Ontbijt bestellen kan via het bestelformulier en ook telefonisch tussen 09:00 en 18:00 via 06-166-88-744

Ontbijt bestellen en laten bezorgen, hoe dan?

Wat zijn de mogelijkheden?

1: U bestelt telefonisch op 0616688744 

Tijdens het bestellen hebben wij inzicht in de planning en kunnen u direct melden of het door u gekozen bezorgmoment nog mogelijk is. Zitten wij al vol voor dat tijdstip dan kijken we naar de mogelijkheden die wel beschikbaar zijn.

2: U bestelt via het bestelformulier op de website.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en wij zenden u de handgemaakte factuur binnen een aantal uur via de mail naar u toe. Zitten wij al vol voor het gekozen tijdstip dan nemen wij contact met u op voor de mogelijkheden.

3: U bestelt per mail, info@ontbijtservice-noorderland.nl , dit is alleen mogelijk voor het ontbijtbuffet.

ontbijt bestellen

 

Wij leveren aan particulieren aan huis of vakantie adres, maar ook aan bedrijven, instellingen en organisaties. Dit in de vorm van ontbijtbuffet, ontbijtcatering of een snel maar lekker onderwegontbijt. Alles in goed overleg naar wens op maat gemaakt. De ontbijt cadeaubon kan ingezet worden als personeelscadeautje bv. voor Kerst of jubileum. Het logo en bedrijfsnaam kan verwerkt worden op de bon.

Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online ontbijt bestellen of telefonisch. Je ontvang hierna de factuur per mail. Indien je met IDEAL wil betalen, ontvang je de betaallink in de factuur. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Wij bezorgen het ontbijt 7 dagen per week. Vanaf 6 uur 's morgens tot 13.00 uur als brunch/lunch voor de uitslapers. De bezorgkosten van het ontbijt verschillen per gemeente en zijn te vinden onder het kopje "bezorgkosten". Wij zijn gevestigd in Wildervank, Veendam.