Wenskaarten

Ontbijt met wenskaart

Bij al onze ontbijtjes is het mogelijk een gratis servicekaartje of wenskaart met een thema bij het ontbijt voegen. Wij plaatsen uw boodschap, wens of groet erop. Anoniem of zonder boodschap is uiteraard ook mogelijk. U kunt het kaartje of wenskaart aanvinken tijdens het ontbijt bestel proces. Bij "bijzonderheden"op het bestelformulier kunt u de tekst voor de wenskaart invullen.

Naar aanleiding van uw boodschap op de wenskaart selecteren we de passende wenskaart. Voor de jarige een "gefeliciteerd" kaart, bruidspaar een "gefeliciteerd met jullie huwelijk" kaart. Een Sarah kaart voor 50 jarige Jet.  Jubileum, sterkte, beterschap, trouwdag, ik hou van jou, voor iedere gelegenheid een passende wenskaart bij het ontbijt.

Een leuke wenskaart bij het ontbijt? Verjaardag, bruiloft of pensioen. Wij plaatsen uw tekst op de bijpassende wenskaart. Smakelijk ontbijten met een persoonlijke groet.

Een gratis kaartje bij het ontbijt? Wij plaatsen uw boodschap of wens. Smakelijk ontbijten met een hartelijke groet op een attent handgeschreven kaartje.