Ontbijt catering

Ontbijt catering, goed geregeld, samen ontbijten!

ontbijt buffet

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk met bruiloften, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe buffet.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasbuffet aan, geheel in Paasstijl aangekleed, met Paasstollen en Paaseitjes, tijdens de Kerstdagen verzorgen wij de Kerstontbijten en Kerstbuffet helemaal in Kerstsfeer. Weer eens wat anders dan de bekende Kerstborrel, een gezellig, smakelijk Kerstontbijt met de hele zaak!

 Ook kunt u gebruik maken van onze Nieuwjaars ontbijtbuffet. Een gezamenlijk bedrijfsontbijt om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Aanpassingen in beleg soorten, allergieën, speciale wensen, laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!

Een vroege vergadering combineren met een goed en vers vergaderontbijt voor een efficiënte start van de werkdag. Voor aan de vergadertafel of opgesteld als basic ontbijtbuffet en wordt geleverd met disposibles. Een compleet ontbijt tijdens uw werktijd.

 • Dit ontbijtbuffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €12,50 p.p

   

  Het luxe ontbijtbuffet bestaat uit een uitgebreide keuze uit kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange voor een goede start van de dag. Wij verzorgen het graag voor u.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €17,00 p.p

  Een luxe Kerstontbijt buffet wat bestaat uit een uitgebreide keuze van kraakverse broodjes, roomboter croissants, goed beleg en huisgemaakte jam en natuurlijk een scharreleitje en verse jus d'orange. Zo begint Kerst pas echt goed. 

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €25,00 p.p

  Nieuwjaarsontbijt met je collega's op het werk, clubgenoten of de héle familie, een geweldig begin om het nieuwe jaar smakelijk in te luiden en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar!

   

  Ontbijtservice Noorderland verzorgd een uitgebreid, smakelijk nieuwjaars-ontbijtbuffet vanaf 8 personen.
  Vanaf €25,00 p.p

  Gezamenlijk Paasontbijt op het werk of met de familie! Onze ontbijtservice verzorgt voor bedrijven en particulieren een luxe Paasontbijt op maat. Geheel in Paasstijl met collega's of familie de dag smakelijk en goed beginnen lukt zeker met dit heerlijk buffet/


  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen

  Vanaf €25,00 p.p

  U kunt samen genieten van het super de luxe ontbijtbuffet met verschillende heerlijkheden met onder meer vers gebakken broodsoorten, fijne vleeswaren, franse kaasjes, gerookte zalm, verse sinaasappelsap en nog veel meer.

  Dit ontbijt buffet leveren wij vanaf 8 personen
  Vanaf €29,50 p.p

  De Ontbijttas voor onderweg, een lekker ontbijt, handig om te ontbijten in de auto, bus of trein.

  Ook te bestellen voor de vroege vergadering, meeting of als beursontbijt.

   

   

  Dit Ontbijt leveren wij vanaf 10 personen
  €8,95 p.p