Opdek ontbijten

Opgedekt ontbijt, luxe aan tafel

 

Met deze opdek ontbijten haalt u echte luxe in huis. Wij dekken de tafel in stijl zodat u ontspannen kan gaan genieten. Wij dekken onze ontbijten in vanaf 1 tot ... personen.Geheel in sfeervolle stijl met tafellakens, porselein servies, kaarsen en een bloemetje op tafel opgedekt voor een perfecte ontbijt ervaring. Het servies wordt met een in overleg later tijdstip weer opgehaald. Geniet mateloos met deze heerlijke opdek ontbijten.
Ontbijtservice Noorderland biedt u verschillende opdek ontbijten. Een Boerenbont opdek ontbijt met Boerenbontservies en tafellaken, een Romantisch ontbijt voor twee met lange rode roos natuurlijk. Met het gezin aan de ontbijttafel, wij verzorgen een compleet Familie-ontbijt. Ook een super de luxe Champagne Ontbijt met écht alles er op en er aan, met uiteraard echte Champagne. Wilt u overvloedig genieten van een ongelofelijk uitgebreid ontbijt? Dan verzorgen wij een Bourgondisch Ontbijt voor u, compleet met feestelijke bubbels! Een onvergetelijk begin van een speciale dag


Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol opgedekt met zijden tafellakens, porselein  serviesgoed, kandelaars enz..

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl opgedekt met rozen tafellaken, servies en meer.

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, origineel opgedekt met authentiek Boerenbont serviesgoed, bont tafellaken en echte en (h)eerlijke producten. Op en top genieten in traditionele sfeer.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Leistenen plateau's met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants...

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en stijlvol opgedekt door ons voor 4 personen.
Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind.€85,00 voor 4 Personen