Thema ontbijten

Luxe Thema ontbijt, altijd iets te vieren 


Met deze thema ontbijten haalt u echte luxe in huis. Wij verzorgen de ontbijten in stijl van het thema, de ontbijtdozen worden voorzien van bijpassende servetjes, attenties en disposables. Wij bezorgen onze ontbijten in vanaf 1 tot ... personen. 

Pasgetrouwd of samen een romantische ochtend gepland? Bestel dan het romantisch ontbijt voor twee om samen van te genieten. Of vieren opa en en oma hun huwelijksjubileum? Geef een Boerenbontontbijt cadeau, zo starten ze de bijzondere dag met een goede bodem.

Ontbijtservice Noorderland biedt u verschillende thema ontbijten. Ieder feestontbijt met een eigen handtekening. Een Boerenbont ontbijt met Boerenbontservetjes, een Romantisch ontbijt voor twee met lange rode roos natuurlijk. Met het gezin aan de ontbijttafel, wij verzorgen een compleet Familie-ontbijt met opgemaakte schalen in cateringdozen.

Ook een super de luxe Champagne Ontbijt met écht alles er op en er aan, met uiteraard echte Champagne. Wilt u overvloedig genieten van een ongelofelijk uitgebreid ontbijt? Dan verzorgen wij een Bourgondisch Ontbijt voor u, compleet met feestelijke bubbels! Een onvergetelijk begin van een speciale dag

Het Champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe Champagne ontbijt wordt geheel stijlvol verzorgd met disposables en glazen flutes

€58,50

Het Romantisch Ontbijt voor 2 is het perfecte cadeau voor geliefden en een zalige ervaring om nooit te vergeten! Dit luxe ontbijt wordt in romantische stijl geleverd met romantische servetjes, hartjes chocola enz..

€75,00 voor 2 Personen

Een echt gezond Hollands uitgebreid ontbijt, genieten van een uitgebreid, goed gevuld traditioneel ontbijt.

€75,00 voor 2 Personen

Een grandioos, uitgebreid, kwaliteits ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters!
Bordjes met verschillende hamsoorten, truffelsalami, Franse kaasjes. Boerenbrood, croissants... Met een glaasje bubbels natuurlijk!

€87,50 voor 2 Personen

Gezellig en uitgebreid, feestelijk ontbijten met het hele gezin. Vrolijk en smakelijk ontbijt voor 4 personen.
Koffie, verse jus, Chocomel, verse broodjes en croissants, van paté tot hagelslag, voor ieder wat wils.


Meerprijs €12,50 voor ieder extra kind. Meerprijs volwassene 17,50€85,00 voor 4 Personen