Vliegend Vaderdagontbijt in Groningen en Drenthe, pas op!

Vliegende Vaderdag ontbijten bij Ontbijtservice Noorderland! Ze vliegen de deur uit door heel Groningen en Drenthe op Vaderdag. Figuurlijk gesproken natuurlijk want het is één van de drukste dagen van het jaar voor ons
Géén stropdas, geen luchtje, geen boormachine en geen bierpakket dit jaar. In plaats daarvan een vaderdagcadeau waar veel vaders blij van worden: lekker eten!
Smakelijk wakker worden met een ongelofelijk goed gevuld Vaderdagontbijt compleet met croissants, verse pistoletjes, Old Amsterdam kaas, zacht puntje met Filet American. Met vers gezette koffie en thee tot en met een zalig chocolade- kersen gebakje toe!

Een luxe ontbijt dus, ’s morgens vroeg of wat later in de ochtend als brunch of zelfs lunch. De ontbijten worden  namelijk zeker tot 13.00 uur thuisbezorgd, in geheel Groningen en Drenthe.

Zondag 17 juni is het weer zo ver. Dan worden alle gekke, lieve, aardige, drukke, sportieve, handige, rustige, liefhebbende vaders in het zonnetje gezet. In ieder geval hebben ze allemaal één ding gemeen en dat is dat ze ’s morgens lekker willen ontbijten. Natuurlijk ook op Vaderdag. Wanneer vaders bij het wakker worden, zich er al op verheugen om een lekker verwendagje tegemoet te gaan! Met een lief zelfgemaakt ontbijtje door de kinderen misschien. Of gemakkelijk online een luxe Vaderdagonbijt, te bestellen bij Ontbijtservice Noorderland.

Om de moeders niet met lede ogen toe te hoeven laten kijken heeft Ontbijtservice Noorderland ook een moederontbijt bedacht. Een zeer lekker ontbijt maar niet zo luxe als het Vaderdag ontbijt. Het is tenslotte géén Moederdag. Ook kan er een voor de kleintjes een lekker kinderontbijtje bij besteld worden en wordt het helemaal één groot feest!

Ondanks de extra man/vrouwkrachten die worden ingezet op zo’n drukke dag als Vaderdag, blijft het toch een zaak om op tijd te bestellen want vol is nu eenmaal vol, helaas.
Daarom biedt Ontbijtservice Noorderland ook de mogelijkheid om van te voren een Vaderdagontbijt-cadeaubon te bestellen. Heb je toch een leuk cadeau op Vaderdag om te overhandigen, of krijgt hij deze thuis gestuurd per post, met als bijkomend voordeel dat de vaders zelf een tijdstip en dag kunnen kiezen wanneer ze van dit uitgebreide Vaderdag ontbijt!

De liefde vóór de vaders gaat deze feestelijke dag dus dóór de maag bij vader.

Reacties zijn gesloten.

Pin It