Verjaardag ontbijt bezorgen is wel de leukste manier om iemand wakker te bellen. Nietsvermoedend en slaapdronken de deur open doen. Staat Ontbijtservice Noorderland voor je neus om je te feliciteren met een ontbijt. Een feestelijke doos wordt overhandigd met een heerlijk ontbijt. Bovendien zit er hete koffie en thee zit bij. Kortom, een echt compleet ontbijt.

Als eerste de jarige of jubilerend echtpaar feliciteren. Dat is pas écht een ontbijtverrassing op een speciale dag. Een feestelijk en smakelijk begin van de ochtend. Leuke kaart erbij, handgeschreven met een persoonlijke boodschap, helemaal attent. De jarige is zo voorzien van een origineel ontbijt cadeau.

Het verjaardagsontbijt maken wij extra feestelijk met serpetine en vrolijke confetti. Een feestje in de ontbijtdoos. Het verjaardag ontbijt bezorgen wij in heel Groningen en Drenthe. Bij de jarige Job of Jet thuis en ook op het werk. Een heerlijk ontbijt op bed of achter het bureau, een echte verwennerij. 

Wil je het helemaal feestelijk maken? Bestel een boeket bloemen bij het ontbijt. Evenals een fles Champagne of Cava. Klein flesje, grote fles, helemaal naar wens, een luxe Champagne ontbijt. We bezorgen de bubbels met glazen flutes . Heb je echter zelf een cadeautje wat je graag bij het ontbijt bezorgd wil hebben?  Dat kan natuurlijk. Stuur het op of breng het langs.

Het ontbijt kan al vanaf 6 uur ’s morgens bezorgd worden, naar wens. Liever het verjaardag ontbijt later bezorgen? Dit kunnen wij tot 13.00 uur bezorgen.  Zo kun je er immers ook een brunch of zelfs lunch van maken. Heerlijk op je verjaardag wakker worden met een geweldig ontbijt op bed. Daar kun je ons voor wakker maken 😉 . 

Je kunt het verjaardags ontbijt online bestellen of telefonisch. Ten eerste kies een ontbijt uit het ontbijtmenu. Vul de bestelling eventueel aan met feestelijke bubbels en/of bloemen. Vervolgens bedenk  je de boodschap voor de jarige die wij over mogen brengen. Daarna zorgen wij met alle liefde voor het verrassingsontbijt. Hieperdepiep Hoera!

 

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It