Verhuizen schijnen we gemiddeld 7 keer in ons leven te doen. Zo’n beetje om de tien jaar verkassen we voor weer een nieuwe start elders.
En waar gewoond wordt wordt ook gebouwd, kraakverse huizen voor de allereerste eigenaren.
Waar de één nog s’morgens op een klapstoeltje op het kale beton een broodje kaas smeert en een pak Appelsientje opentrekt, wordt een ander verrast met een “gefeliciteerd met het nieuwe huis ontbijt” van Ontbijtservice Noorderland, met verse jus, kraakverse pistoletten en croissants, goed beleg en gloeiend hete koffie en thee en natuurlijk een warm scharreleitje. “Heerlijk”, horen we dan, “het koffiezetapparaat zit nog ergens in een doos ingepakt” en “na een onrustige nacht in de nieuwe woning gaat zo’n uitgebreid ontbijt er zeker in!”

Voor diegenen die nog even moeten wachten op de oplevering van het nieuwe onderkomen mogen wij, voor Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv, de toekomstige bewoners voorzien van zeer attente cadeaudozen met een feestelijke fles bubbels, met mooie glazen flutes, én een speciaal voor die straat ontworpen ontbijt cadeaubon met afbeelding van de nieuwe woning. Hoe leuk is dat? Allereerst om feestelijk te kunnen proosten bij de oplevering en bén je dan helemaal ingericht en gesetteld,  mag je telefoon pakken en een datum afspreken en komen wij namens de firma Rottinghuis’ Aanemingsbedrijf bv, de nieuwe eigenaren  feliciteren, met een luxe, lekker ontbijt , voor samen of voor het hele gezin.

Leuk om te zien wanneer we op de bouwplaats, bij onder andere bij de Bosrand Helpermaar, Villa Lumen ( ook namens   VolkerWessels Vastgoed)

Villa Lumen Ontbijtservice Groningen
Villa Lumen Ontbijtservice Groningen

en Singel Helpermaar in de stad Groningen en Bosrank in Assen, in Drenthe, nog door het zand ploeteren met de geschenkdozen en de bouwwerkzaamheden nog in volle gang zijn, we maanden later door de prachtigste wijken rijden en ontbijt mogen afgeven bij schitterende nieuwe woningen. Work in progress, de huizen zijn helemaal af en hangen de gordijnen en staan de plantjes voor het raam, de tuinen zijn nog in aanleg en overal waar we aanbellen wordt het ontbijt vrolijk in ontvangst genomen. Gefeliciteerd en veel woongenot toegewenst namens Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv! 🙂

En vanmiddag mochten wij weer op pad voor Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf naar weer een nieuwe straat in wording, met de feestelijke cadeaudozen, op zoek naar de opzichter tussen alle ijverige werkmannen.
En nu staan deze fijne geschenkdozen met de cadeaubon voor het ontbijt van Ontbijtservice Noorderland in een nog af te bouwen eengezinswoning te wachten op de feestelijke uitreiking aan de nieuwe bewoners.
Over een paar maanden mogen we het resultaat van de bouwwerkzaamheden weer bewonderen, wanneer iedereen is neergestreken , de gordijnen weer hangen en de plantjes weer voor de ramen staan, we op de spiksplinternieuwe bel drukken met “goedemorgen, Ontbijtservice Noorderland, gefeliciteerd 🙂 !”
verhuis ontbijt Ontbijtservice Noorderland

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It