Valentijnsontbijt op komst! Valentijnsdag. Weet jij al hoe en wie jij, misschien wel anoniem, gaat verrassen? Zondag 14 februari is het weer zover! Krijgt de liefde van je leven een Valentijnscadeautje, een Valentijnskaart of een super de luxe Valentijnsontbijt thuisbezorgd? Romantisch uit eten gaan is helaas nog geen optie. Desalniettemin Valentijnsdag wakker worden met een heerlijk Valentijnsontbijt is natuurlijk wel een hele fijne start van de dag van de liefde.

Je kunt natuurlijk zelf de keuken in duiken en hartjes uit boterhammen snijden óf je besteedt het uit aan Ontbijtservice Noorderland. Wij, de ontbijtservice van Noord Nederland bezorgen al bijna 15 jaar Valentijns ontbijt aan huis. Daarom zijn we ons nu al aan het voorbereiden op de komende Valentijns drukte.

Voor Valentijnsdag bieden wij maar liefst twee soorten ontbijten, één voor hem en één voor haar. Alle twee bevatten in de basis de koffie en thee, Franse roomboter croissants en pistoletjes en een warm scharreleitje. Daarna gaan zij ieder hun eigen weg. Bij de dames wordt er huisgemaakte tonijnsalade, room brie en gerookte zalm bij de rest van het beleg geleverd. De heren ontbijten bevatten Filet American, Old Amsterdam kaas en huisgemaakte eiersalade. Beiden ontbijten natuurlijk de nodige Valentijns  chocola, aardbeien en verse jus d’orange.

De ontbijtdozen worden met Valentijnsservetjes, kaarsje enz. aangekleed en ook hebben we aan een romantische rode roos gedacht.
Dit jaar valt Valentijnsdag in het weekend, nl. op zondag. Lekker de tijd dus voor dit ontbijt. Dat is ook wel nodig, zo uitgebreid is het!

De Valentijnsontbijten worden contactloos thuisbezorgd in geheel Groningen en Drenthe.
Lekker uitslapen, alles wordt door ons met liefde geregeld. Je hoeft alleen nog maar je bed uit om de deur open te doen.
Het Valentijn ontbijt wordt thuisbezorgd vanaf 6 uur tot 13.00 uur voor de uitslapers. Je kunt bij Ontbijtservice Noorderland online ontbijt bestellen of telefonisch.

Wij voorzien dit jaar een grote drukte op Valentijnsdag. We raden dan ook aan wanneer je zo’n liefdes ontbijt wil bestellen, tijdig te reserveren. Ondanks de inzet van extra ontbijtbezorgers, zitten we ieder jaar rond Valentijnsdag helemaal vol.

Een Valentijnscadeau om op te eten. De vlinders in de buik even aan de kant schuiven want de liefde gaat nog altijd door de maag…
valentijnsontbijt bestellen

Reacties zijn gesloten.

Pin It