De  landelijke vakantie periode is weer ten einde. Nederland weer in het gareel! Kinderen weer massaal naar school en aan den arbeid!
Maar liefst twee hittegolven gehad deze zomer en  er werd wat afgepuft in die hitte! Gelukkig voor Ontbijtservice Noorderland gaan we altijd vroeg op pad. Konden we ’s middags het tropenrooster invoeren, goed geregeld.

We zien de laatste bootjes voorbij varen met vakantiegangers en campings zonder tentjes. 
Maar niet voor iedereen is de  vakantie afgelopen merken wij. Vakantieparken druppelen iedere week weer vol met vakantievierders die niet verplicht zijn in de schoolvakantie te boeken. Waar de kinderen al van het huis uit zijn of geen kinderen hebben, zoeken de rust en de ruimte.

Even samen een weekje weg in Drenthe  of een romantisch weekendje in het mooie Groningen.
Dat is voor ons flink te merken aan een toename van het bestelde “Romantisch Ontbijt” op de vele villaparken in het Noorden van Nederland.  

Even tijd voor elkaar, een  online ontbijt geregeld, niet de deur uit voor de boodschap maar gewoon genieten! Een romantisch ontbijt voor twee, door ons opgedekt tot in de puntjes, je hoeft alleen de deur open te doen.
Verse croissants en knapperige broodjes, goed beleg, gerookte zalm en een feestelijk etagiere met snoeperijen. De jus d’ orange is vers geperst , kaarsjes branden, de koffie en thee is al gezet en natuurlijk  zijn er aardbeien met slagroom.

ontbijt vakantiepark Parc Emslandermeer
ontbijt vakantiepark Parc Emslandermeer

Dit  rijkelijke ontbijt mochten wij vanmorgen weer afleveren in het prachtige Vlagtwedde in het mooi gelegen Parc Emslandermeer.
Dichtbij het schitterende wandelgebied Smeerling en om de hoek voor een middagje vertier in Vestingsdorp Bourtange.
Maar eerst samen uitgebreid ontbijten natuurlijk!

Het gebruikte servies afwassen hoeft natuurlijk niet, dat vinden we niet zo romantisch.  Daar zijn wij, Ontbijtservice Noorderland , voor!

We zien de eerste blaadjes aan de bomen al verkleuren, de jas gaat weer aan. ‘Tis weer voorbij die mooie zomer’, zingen we.
Dan gaan we er een mooie herfst van maken want romantiek kent geen seizoenen.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It