Vakantie en jarig, vakantie en trouwdag, vakantie en je gezin eens extra verwennen, het kan allemaal! Ontbijtservice Noorderland gaat héél graag op pad om op de camping, bungalowpark en in vakantiehuisjes. Om ontbijt te bezorgen. Te meer omdat we er zelf ook een vleugje vakantiegevoel van meepikken. Bovendien liggen dat de campings en recreatieparken op de mooiste plekjes in Drenthe en Groningen. Daardoor kunnen wij genieten van prachtig natuurschoon tijdens de ontbijtbezorging.

In Dwingeloo bijvoorbeeld. Op Vakantiepark De Noordster , gezellig alle campingtafeltjes aan elkaar. Wij hebben alles bij ons om  een geweldig familieontbijt op te dekken. Dit ter ere van vaders verjaardag. Feest en geen omkijken naar de organisatie van het ontbijt voor de hele club. Dat regelen wij! We halen de vuile vaat weer op, dus de afwasteil kan in de tent blijven. Zodoende kun je doorgaan met vakantie vieren en de prachtige omgeving van Dwingeloo ontdekken!

vakantie camping ontbijtservice
Vakantie op de camping, ontbijtservice

Safaritent in Landclub Ruinen in Ruinen, trekkershut, Pipowagen of bungalowtent.  Caravan, camper en vakantiehuisjes. Onze ontbijten komen overal terecht. Opgedekt of in een gemakkelijke cateringdoos, het kan allemaal! Van familieontbijt opgedekt voor het hele gezin tot een lekker vers ontbijt met her te gebruiken disposibles. Altijd handig met kamperen! De broodjes en croissants komen vers uit de oven. De jus d’ orange is vers geperst, een warm scharreleitje.  De koffie en thee worden heet geschonken, gemak dient de mens. In dit geval onze ontbijtservice.

Camping Zeestrand in Termunterzijl, Groningen behoort toch wel tot onze favorieten.  De naam ‘Termunterzijl’ alleen al doet ons het water in de mond lopen. Niet voor de gezellige camping.  Want mocht het tijdstip van de ontbijtbezorging gunstig uitkomen vertrekken wij natuurlijk niet zonder een visje te happen. Bij Vispaleis Westerhuis of de Kibbeling van Vishandel Landman. Even de dijk oplopen en over de zee uitkijken. Dan zijn we zo ontzettend blij dat we zo hard aan het werk zijn 😉

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It