Wil je een Vaderdag ontbijt laten bezorgen door Ontbijtservice Noorderland? Snel bestellen dan maar.
Zoals verwacht loopt het, doordat we nog niet helemaal op ons gemak zijn met op visite gaan, storm. Net als Moederdag is Vaderdag normaliter al de drukste dag voor ons. Maar nu tijdens deze verdrietige en moeilijke periode met corona wil je toch je vader in het zonnetje zetten. Even een lach en een totale verrassing op de vroege morgen.

Dus staan wij voor heel veel deuren, zondagochtend, met een heerlijk Vaderdag ontbijt. Toch een feestelijk begin van de dag! Die dikke knuffels komen nog wel. 
Dit jaar dus beduidend drukker met de ontbijten, en zetten we ons beste beentje voor. Met nieuwe bezorgers, meer routine en na Moederdag kunnen we alles aan 😉 .

Maar…net als in een restaurant met een aantal tafels, vol is helaas vol. En dat raken we met een rap tempo. Er is nog maar zeer beperkt plek en vermoeden we dat we een week voor Vaderdag de lijnen moeten sluiten.
En wil je dan toch een Vaderdag ontbijt laten bezorgen, dan is er nog de Vaderdag ontbijtcadeaubon om te geven.
Toch een mooi cadeau met iets heel lekkers in het verschiet!

Volgend jaar hopen we dat we alles weer uitbundig met elkaar kunnen vieren. Vooralsnog maken wij, Ontbijtservice Noorderland, er een feestje van ’s morgens. Een uitgebreid, luxe Vaderdag ontbijt. Goed gevuld en lekker vers. Voor moeder ook eventueel een moeder ontbijtje. Een lekker ontbijt, minder uitgebreid wel, het is tenslotte al Moederdag geweest. Ook aan de kleintjes is gedacht met een leuk kinderontbijtje, met bellenblaas.

Mocht je niet meer kunnen bestellen bij Ontbijtservice Noorderland is een ontbijt versturen misschien een leuk alternatief. Ontbijt per post, een uniek brievenbuscadeautje , te bestellen bij Brievenbusontbijt. Landelijke ontbijtservice.
Wij gaan ons voorbereiden op een drukke week en hopen , zoveel als mogelijk, de pappa’s in Groningen en Drenthe te voorzien van een geweldig verwen ontbijt! Koffie en thee zijn al gezet, hij hoeft alleen maar de deur open te doen 🙂 .

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It