Tiny House met ontbijt
Tiny House met ontbijt

Tiny House met ontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Groepsaccomodaties, B&B’s in Veendam, Stadskanaal, Gieten en omgeving, bungalowparken en campings, vaste prik. Zijn we kind aan huis in alle vroegte. Maar een Tiny House voor ons ontbijt zat nog niet in ons assortiment. Nu dus wel! En wat voor één!

Tinymetime, dat klinkt al goed. Natuurlijk ook te boeken als “TinyUStime” voor samen, gezellig en knus. Een prachtig ingericht fijn Kleinhoes met alle luxe die je nodig hebt (vaatwasser! 🙂 ) tijdens een weekendje bijtanken. Een geweldige plek om tot rust te komen in de natuur. Of juist in actie. Gelegen pal aan strand én bos is het onmogelijk om niet de wandelschoenen aan te trekken en een frisse neus te scoren.

Tinymetime
Tinymetime

’s Morgens uitgerust wakker worden. Dan met een kop koffie én een uitgebreid ontbijt van Ontbijtservice Noorderland op je eigen terras. Lekker lui op de comfortabele loungestoelen met alleen vogelgeluiden en het ruisen van de wind door de bomen. Niets hoeft, alles mag. Qualitytime voor jezelf of saampjes. En dat allemaal in Kropswolde, Drenthe bij het Zuidlaardermeer.

Onze agenda is voorlopig volgeboekt, anders hadden we het wel geweten! Uitslapen blijft voor ons iets waar we wel eens over lezen.
Deze herfstvakantie is rijkelijk gevuld met het bezorgen van familieontbijten, thuis en op de vele vakantieparken In Groningen en Drenthe. Ook thuis hebben er veel vanwege de vakantie lekker de tijd om feestelijk te ontbijten want valt er altijd wel iets te vieren.

De historische STAR trein zien we goed gevuld met zwaaiende kinderhandjes regelmatig voorbij tuffen. Ook bij Museum Spoorlijn in Stadskanaal kun je overnachten. Pionieren als vroeger in een luxe ingerichte treinwagon van weleer. Zonder elekticiteit natuurlijk, dus handig om lekker luxe het ontbijt door ons te laten klaarmaken en bezorgen.

Lopen door de bossen, een strandwandeling, lekker luieren, winkelen in Stad Groningen. Zwemmen, fietsen of ritje met de antieke treinen. Rust en ruimte of drukte en actie. Genoeg te beleven deze herfstvakantie in de prachtige provincies Groningen en Drenthe. Het is gezellig in het Noorden van Nederland!

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It