Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? Bekende reclameslogan maar een waarheid als een koe!
Persoonlijk ook nog eens in twee varianten maar liefst. Het plakkerige potje bij oma, met een olielaagje bovenop wat je eerst door de droge pindamassa onderin de pot  moest roeren en o zo lekker, échte pindakaas! En de bekende pot in het ouderlijk huis, keurig gestold, gezouten en gezoet met suiker en extra vetten. Het liefst als eerste bij het open maken van een nieuwe pot, met je mes een figuurtje tekenen of in vier vakken verdeelde en vond dat eerst vak één leeg moest. Wat natúúrlijk gesaboteerd werd door een vervelend zusje of een vader aan de ontbijttafel.

Nu geloven wij, Ontbijtservice Noorderland dat huisgemaakte, zelfgedraaide pindakaas véél lekkerder is, evenals onze huisgemaakte jam. Daarom draaien wij met veel liefde voor onze ontbijtbuffetten lekker onze pindakaas zelf, geen rare toevoegingen bovendien. Uitsluitend geroosterde pinda’s met een snufje zout. De bekende plastic cupjes pindakaas laten we voor wat ze zijn. Tenslotte bestel je een ontbijtservice voor meer luxe en dat betekent de beste kwaliteit. Dus geen pindakaas uit de supermarkt of groothandel!
Pure, zelfgemaakte pindakaas, zo simpel gemaakt maar het (s) maakt het verschil! 

beschuitje pindakaas ontbijtservice
beschuitje pindakaas ontbijtservice

Maandag staat er weer een ontbijtbuffet op de planning, op vakantiepark Diana Heide, in Amen, waar een gezellige ploeg TT Assen-gangers hun laatste ochtendje van het weekendje TT in Assen feestelijk willen afsluiten. Te samen met een lekker en gezellig ontbijtbuffet samen.

Dus malen we de pinda’s, vers van de notenboer, helemaal doorgedraaid de potten in 😉 . Dat wordt weer genieten, een lekker vers ontbijtbuffet . Gemakkelijk “thuis”bezorgd in je vakantiehuisje in het mooie Drenthe door Ontbijtservice Noorderland, na een gezellig weekend in Assen. Met zijn allen aan de verse croissants, knapperige pistoletten en zachte witte bolletjes met  home made jam.  Zelfs de chocopasta is van eigen hand en om je vingers bij af te likken zo lekker.
We werken toch echt het liefst met (h) eerlijke, huisgemaakte producten voor nét dat beetje extra 🙂 en reken maar..dat proef je!.

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It