Pasen in zicht, Paasontbijt! Twee gezellige dagen die beginnen aan de ontbijttafel.
Paasontbijt, Paasbrunch, Paaslunch, Paasdiner, allemaal eetmomenten in die twee dagen. Dat vergt enige planning en bergen boodschappen. Voor het Paasontbijt  met  kun je natuurlijk rekenen op Ontbijtservice Noorderland!

Ook dit jaar bezorgen wij eerste en tweede Paasdag een uitgebreid Paasontbijt. Een luxe Paasontbijt met natuurlijk een traditioneel roomboter Paasstolletje met amandelspijs en Matzes.  Goed gevulde Paasontbijten om alleen van te genieten of met het hele gezin.  Een Paasontbijt cadeau  doen is natuurlijk helemaal origineel. Iemand  bedanken of in het zonnetje  zetten kan niet beter dan met zo’n vrolijk ontbijt.

Tijdens en voor  de Paasdagen hebben wij, Ontbijtservice Noorderland, het razend druk en raden we aan om er als de kippen bij te zijn om te bestellen. De ervaring leert ons dat we ieder jaar, ondanks extra inzet, ruim voor Pasen al helemaal vol zitten.
We bezorgen beiden Paasdagen al vanaf zes uur s’morgens tot één uur s’middags voor de uitslapers.
Ontbijtservice in Groningen en Drenthe.

Paasontbijt op het werk? gezellig met al je collega’s of zakenrelaties aan het Paasontbijtbuffet. Ook dit verzorgen we graag op het werk. Uiteraard een uitgebreid ontbijtbuffet , geheel in Paasstijl. Met Paasstol, paaseitjes, huisgemaakte eiersalade, matzes en meer.

Pasen, Paasontbijt Ontbijtservice Noorderland
Pasen, Paasontbijt Ontbijtservice Noorderland

Reacties zijn gesloten.

Pin It