Helaas, nog steeds geen ontbijt opdekken. Zo trots dat we zijn op onze opdekontbijten, het kan even niet. Het servies blijft in de kast, al maanden. Dat besluit hebben wij, Ontbijtservice Noorderland, immers in maart genomen voor ieders veiligheid.
Het romantisch ontbijt voor twee, het boerenbont ontbijt, bourgondisch ontbijt en Champagne ontbijt.

Het kan nog steeds besteld worden maar wordt namelijk met disposables geleverd. Wel in stijl van het ontbijt maar zonder serviesgoed. Contactloos, letterlijk en figuurlijk in dit geval. Waar het altijd leuk was om binnen te komen voor een feestelijke aangelegenheid, gaat dat nu tijdelijk niet.

Gezien het aantal verschillende adressen op een ochtend willen wij geen risico lopen. Voor onze klanten niet en voor onze bezorgers niet. De ontbijten worden keurig voor de deur gezet, met handschoenen aan wordt aangebeld en ten slotte achteruit gestapt. Een Goedemorgen en weg zijn we.

Daardoor kunnen we zo goed als mogelijk voor onze klanten klaarstaan. In deze moeilijke corona tijd kun je door middel van een heerlijk ontbijt toch de jarige feliciteren. Net als onder andere de jubilaris, trouwdag en iedere gelegenheid waar je nu niet naar toe kan. Dan is een lekker ontbijt bestellen voor iemand een onverwachte verrassing.

Zo kunnen we toch veilig, met heel veel maatregelen zoals ontsmetten na ieder adres, de ontbijten thuisbezorgen. Ieder adres nieuwe handschoentjes aan en afstand houden. Maken we gelukkig toch nog heel veel mensen blij  en laten weten dat er aan ze gedacht wordt. En daardoor kunnen gaan genieten van een feestelijk ontbijt.

Iemand in het zonnetje zetten en een ontbijt bestellen? Een romantisch ontbijt voor twee regelen of een familie ontbijt laten bezorgen in Groningen of Drenthe? Bestel dan tijdig want de agenda raakt snel vol op dit moment. Wij, Ontbijtservice Noorderland, staan in deze corona tijd voor je klaar!

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It