Dit jaar op vakantie in eigen land? Er is genoeg te ontdekken in ons kikkerlandje! 
Kies je voor een rustig gelegen vakantiehuis in het bos of in één van de vele vakantieparken in  mooie provincie  Drenthe? Een weekje met de kids naar het gezellige attractiepark en vakantiepark Drouwenerzand in Borger Odoorn voor vertier? Of liever naar de camping? Camping de Berken in Gasselte bijv.,  waar we morgen een kersvers bruidspaar gaan verrassen met ontbijt.  Een geweldige camping met een mooie ligging in de natuur en veel wandel en fiets mogelijkheden. Of gewoon lekker tussen de bomen luieren in een hangmat, heerlijk!

Voor Iets rustiger en ruimtelijker en o zo mooi is de provincie Groningen. Schitterende natuurgebieden als Dal van de ruiten Aa, weidse uitzichten en veel natuurschoon. Leuk is Villapark Schildmeer, sloep bij te boeken bij het huis en varen maar. Het shoppen wordt wat lastig dit jaar, maar ook de stad Groningen is geweldig voor een dagje sightseeing en een terrasje te pakken.Dit jaar geen evenementen en festivals, van de natuur moeten we het hebben nu. En dan zit je in het Noorden meer dan goed!

Wij, Ontbijtservice Noorderland, staan ook deze zomer weer klaar om de campings te bestormen met ontbijten. De verjaardagen gaan gewoon door op vakantie, met huwelijksreis niet naar Thailand maar naar Zuidlaren. Opa en oma 50 jaar getrouwd, we vieren het met alle liefde! En zo’n feestelijke dag begint natuurlijk met een verrassingsontbijt van Ontbijtservice Noorderland.
 Het ontbijt wordt “thuisbezorgd” in ieder vakantiehuis, camper, trekkershut of stacaravan in Drenthe en Groningen.

De map met tientallen plattegronden van de parken zijn al in gebruik. De slagbomen worden getrotseerd en weten wij ieder laantje 6 B naast de vierde eikenboom  links en kabouterpad 9 te vinden. We fluisteren zachtjes “ontbijtservice” tegen tentdoeken en zoeken soms naar pa en ma in een groene camper op het achterste veld. En vinden doen we ze, de jarige, kersverse bruidspaar en jubilerend echtpaar!

Maar eerst gaan wij dat vakantie vieren maar eens zelf in de praktijk brengen. En wel van 4 t/m 22 juli sluiten we de deuren en gaan een dikke twee weken uitslapen, daar hebben we wel eens over gelezen 😉 
Ontbijt bestellen voor ná 22 juli kan natuurlijk wel, dan gaan we weer de paden op en de lanen in met onze heerlijk ontbijtjes.
En dan weer uitgerust en opgeladen ontbijt bezorgen in het prachtige Groningen en Drenthe doen we met alle liefde!
vakantie drenthe

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It