Ons “ontzettend lekker ontbijt” heeft een carpaccio sandwich in het ontbijtmenu. Lekker met pesto en pijnboompitjes op heel zacht sandwichbrood. Toevallig hadden we twee potjes van verschillende merken. Tijd om eens met een kritische noot te vergelijken. Een pesto test á la Kassa zeg maar.

pesto receptEn als je dan serieus gaat proeven, kom je maar tot één conclusie: die maken we voortaan zelf! Zo ook de conclusie van het desbetreffende programma: Pesto uit een potje, doe het niet! Aan de slag dus. Lekker met verse basilicum, Parmigiane Reggiane, Pecorino, pijnboompitjes en een goede olijfolie. Met een beetje zout en peper op smaak brengen. Een wereld van verschil, zo lekker!

Wij van Ontbijtservice Noorderland houden ervan, huisgemaakte producten bij het ontbijt. De keukenbrigade krijgt het drukker en drukker en de lijst van home made is (gelukkig) weer ietsje langer. De jammetjes, de chocolademuffins, eiersalade, granola, miniquiches, de hummus, het gaat maar door, heerlijk!

Vorige week extra bij de ontbijten de Japanse Wijnbes jam, vanmorgen een overheerlijke huisgemaakte pruimenjam met kaneel.
Naast de verse aardbeienjam natuurlijk, twee soorten jam om uit te kiezen, een extraatje. 

Toch nog ruimte voor verbetering met die pesto en daar streven wij, Ontbijtservice Noord Nederland naar. Wil je een ontbijt bestellen , dan moet het vers en het allerlekkerste ontbijt zijn. En wat we zelf, met alle liefde, kunnen maken, dat maken we en dat proef je! We bezorgen geen ontzettend lekker ontbijt meer zonder die heerlijk pesto op de sandwich!

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It