Ontbijtservice keurmerk Oostgrunn
Ontbijtservice keurmerk Oostgrunn

Ontbijtservice Oost Groningen waardig. Noorderland mag zich sinds kort, als zijnde  ontbijtservice, Oost Groningen waardig noemen. Met een serieus keurmerk zelfs. Dit afkomstig van de website voor Oostgrunn.
Oostgrunn.nl is hét informatieportaal Oost-Groningen met de gemeenten Oldambt, Pekela, Bellingwedde Stadskanaal, Menterwolde, Veendam en Vlagtwedde. Op deze website vind je betrouwbare informatie over alle bedrijven, evenementen en ook de vele toeristische attracties van de zes gemeenten. 

Niet alleen ontbijtservice in Oost Groningen natuurlijk. Uiteraard zijn we ook de rest van Groningen en Drenthe waardig. We bezorgen onze heerlijke ontbijten in alle twee de prachtige provincies. En zeker nu, met het zonnetje erbij, met alle plezier. We genieten ’s morgens van de rust en al het natuurschoon op ons pad. Afgelegen woonboerderij, camping, vakantiepark, in Stad of dorp, nooit een dag en route het zelfde.

Tijd voor een welverdiende vakantie voor Ontbijtservice Noorderland! Wij en onze geweldige bezorgers gaan twee en een halve week uitslapen. We sluiten de deuren en de ovens blijven uit tussen 22 juli en 9 augustus. Woensdag 10 augustus staan wij weer uitgerust en gebruind klaar voor de ontbijtbezorging. 

Nu bezorgen wij nog een paar weekjes ontbijt aan huis en aan vakantievierders. Komen we op campings waar het nog helemaal stil is. Vakantieparken waar alleen de vogeltjes wakker zijn. Daarnaast ook gewoon thuis, voor een verjaardag bijvoorbeeld, trouwdag of iets anders te vieren.  Ontbijt als opkikkertje of hart onder de riem of om iemand te bedanken. Kortom, voor iedere gelegenheid een passend en smakelijk ontbijt!

 

Made by I_FIX-IT

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It