Vier je deze zomer op vakantie in eigen land? Er is zoveel te ontdekken in Noord Nederland!
Kies je voor een rustig gelegen vakantiehuis in het bos of tentje? Of in één van de vele vakantieparken in de mooie provincies Drenthe of Groningen?

Een weekje met de kids naar vakantiepark Drouwenerzand in Borger Odoorn voor veel (speel)plezier? Of liever naar de camping? Camping de Hondsrug in Eext bijv., daar gaan we morgen een jarige Job  verrassen met ontbijt. Een geweldige camping met bovendien een mooie ligging in de natuur en veel wandel en fiets mogelijkheden. Met zwembad voor een verfrissende plons. Of lekker tussen de bomen luieren in de hangmat. Vakantie!

Voor rust en ruimte en o zo mooi is de provincie Groningen. Schitterende natuurgebieden als Dal van de ruiten Aa, weidse uitzichten en veel natuurschoon. Prachtig groen gelegen is Villapark Weddermeer in Wedde. Of liever op een hele gezellige, kleinschalige familiecamping zoals Camping ’t Nije Hof. Een fijne camping met een oase aan groen en water en toch op loopafstand van Stadskanaal voor winkels en een van de vele restaurantjes.

Het shoppen blijft wat lastig dit jaar, maar ook stad Groningen is geweldig voor een dagje shoppen, cultuur en een terrasje te pakken. Dit jaar weinig evenementen en festivals nog, van de natuur moeten we het hebben nu. En dan zit je in het Noorden van Nederland meer dan goed!

Vakantiepark ontbijtserviceWij, Ontbijtservice Noorderland, staan deze zomerperiode weer helemaal klaar om de campings te bestormen met ontbijten. De verjaardagen gaan echter gewoon door op vakantie, op huwelijksreis niet naar India maar naar Zuidlaren. Opa en oma 50 jaar getrouwd, we vieren het met alle liefde! En zo’n feestelijke dag begint natuurlijk met een verrassingsontbijt van Ontbijtservice Noorderland.

Het ontbijt wordt op locatie bezorgd in ieder vakantiehuis, camper, tipi of caravan in Drenthe en Groningen.
Onze dikke map met tientallen plattegronden van de parken zijn al gretig in gebruik. De slagbomen worden getrotseerd voor ontbijtbezorging. Wij weten ieder laantje 7 h naast de derde dennenboom rechts en ook kabouterpad 9 te vinden. We fluisteren zachtjes “ontbijtservice” tegen tentdoeken. Zoeken succesvol naar pa en ma in een witte camper met rode strepen op het achterste veld. En vinden doen we ze, de jarige Jet, pas getrouwde bruidspaar en tenslotte  40 jarig jubilerend echtpaar!

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It