Je wil ontbijtservice bestellen. Waarom kiezen voor Ontbijtservice Noorderland?

Huisgemaakte bereidingen

Wat we zelf kúnnen maken, maken we zelf. De jam, smoothie, eiersalade, Mini Quiches, granola, hummus, chocolademuffins… Allemaal met liefde door ons bereidt. Home-made is ook echt home-made! Alles wordt vers, met smaak, vakkennis en liefde bereid. Hetgeen we daarnaast niet zelf maken selecteren wij bij de beste leveranciers uit onze regio.

Gemakkelijk online ontbijtservice bestellen of telefonisch

Via ons online bestelformulier kan je snel en eenvoudig je bestelling plaatsen. Je kunt tot 18.00 ontbijt bestellen voor de volgende dag (indien geopend en niet volgeboekt). De leveringstijd kan je zelf kiezen, net als eventuele opties & extra’s. Champagne, bloemen, een wenskaart met persoonlijke tekst erop… het kan allemaal met een paar eenvoudige muisklikken.

Ontbijt thuisbezorgd in heel Groningen en Drenthe

Terwijl jij nog lekker ligt te slapen, doen wij ons uiterste best om jouw ontbijt zo lekker, verzorgd en stipt mogelijk aan jouw voordeur te brengen. In het geval van niet wakker worden of niet open doen, doen we er écht alles aan om het ontbijt toch bezorgd te krijgen. We geven niet op…. We zijn bovendien ook (bijna) altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Feest of troost met ontbijt

Elke dag hoort een feest te zijn, maar niet iedere dag is helaas een feestdag. Heb je iets te vieren? Of wil je iemand spontaan verrassen met een heerlijk ontbijt? Bedanken, hart onder de riem of sterkte wensen? Wij passen het ontbijt attent aan aan de gelegenheid.  Ontbijtservice Noorderland staat  bovendien 7 dagen per week voor je klaar.

Zakelijk ontbijt, vergaderontbijt

De werkdag gezamenlijk starten met  een vers en lekker ontbijt. Niet alleen gezond en functioneel maar bovendien goed voor het versterken van de teamgeest. Er zijn talloze redenen op te noemen waarom je  de ontbijten bij ons bestelt. Eén daarvan is, dat Ontbijtservice Noorderland de ontbijten zeer zorgvuldig samenstelt en daarbij uitsluitend dagverse producten gebruikt. Daarnaast houden we rekening met allergieën, intolerantie of dieet. Wij zorgen met alle liefde voor de nodige aanpassingen.

De lekkerste wekker

Of je nu thuis, op het werk, op een receptie, feest of evenement bent, we verwelkomen je graag als klant. Verras of laat je verrassen met één van onze heerlijke ontbijten.
Ontdek zelf waarom Ontbijtservice Noorderland de ideale keuze is voor jouw lekkerste start van de ochtend.

Reacties zijn gesloten.

Pin It