Een huwelijks ontbijt voor de bruid en bruidegom. Een feestelijk begin van de wittebroodsweken, toch?! Trouwen. Het kan eindelijk weer. Op de manier die het bruidspaar wil. Met familie en vrienden erbij. En om dat te organiseren  komt er heel wat bij kijken.
Op zoek naar de mooiste trouwlocaties, trouwjurken, bruidsfotografie en trouwringen en catering.

Regel je zelf een romantisch ontbijt voor de eerste ochtend als man en vrouw? Ontbijtservice Noorderland staat op afspraak voor de deur met een romantisch ontbijt voor twee.  Thuisbezorgd in heel Groningen en Drenthe. Ook wordt vaak het ontbijt cadeau gedaan door ouders en/of schoonouders als huwelijkscadeau. Een lekker ontbijt op bed, zodat je samen kunt genieten.

Niet alleen een romantisch ontbijt voor de bruid en bruidegom, ook de trouwdagen van weleer worden ook gevierd.
Eind mei en in de maand juni worden er extra veel feestelijke ontbijten besteld. Van 1 jaar tot 60 jaar getrouwd zien wij voorbij komen. Dan mogen wij het echtpaar als eerste feliciteren en een heerlijk huwelijks ontbijt overhandigen.

Een uitgebreid liefdesontbijt, vaak vergezeld met wenskaart met felicitatie evenals het aantal jaren als echtpaar. Denk aan 10 jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd en 40 jaar getrouwd. Was dat nu bijvoorbeeld goud of tin of zelfs papier? Zelf moeten we ook bovendien wel eens spieken als we de tekst op de wenskaarten schrijven. Daarom zetten we ze voor je even op een rijtje:

1 jaar:   katoen    
2 jaar:   papier
3 jaar:   leer
4 jaar:   zijde
5 jaar:   hout
6 jaar:   ijzer
7 jaar:   wol
8 jaar:   brons
9 jaar:   aardewerk
10 jaar:  tin
11jaar:  staal
12 jaar:  linnen
12,5 jaar: koper
13 jaar:   kant
14 jaar:  ivoor
15 jaar: kristal
20 jaar: porselein
25 jaar:  zilver
30 jaar:  parel
35 jaar:  koraal
40 jaar:  robijn
45 jaar:  saffier
50 jaar:  goud
55 jaar:  smaragd
60 jaar:  diamant
65 jaar:  briljant
70 jaar:  platina
75 jaar:  albast
80 jaar: eik
en tot slot 90 jaar!: graniet

huwelijksontbijt
huwelijksontbijt

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It