Ontbijt op bed, heerlijk! Zeker met dit soort gure temperaturen deze Herfst. Een koude ochtend en een warm bed. Om vervolgens wakker gemaakt worden door Ontbijtservice Noorderland. Hoe lekker is dat!? Je hoeft alleen de deur open te doen en snel weer onder de dekens kruipen
Hete koffie en thee, een warm eitje en verse broodjes en croissants.  Beter kan de dag niet beginnen! 

Iemand jarig, trouwdag of wil je gewoon iemand eens lekker verwennen en verrassen met een lekker ontbijt op bed dan kan dat 7 dagen per week.  Van een “Lekker Ontbijt” tot luxe “Champagne Ontbijt” gemakkelijk thuisbezorgd in cateringdoos. Lekker makkelijk voor in bed met alles er op en er aan. Bordjes, bestek en servetjes, alles compleet om lekker te kunnen genieten van het ontbijt.

Romantisch ontbijt op bed
Romantisch ontbijt op bed

Liever géén kruimels in bed en liever een opgedekt ontbijt aan tafel? Ook dat verzorgen we tot in de puntjes!
Ontbijtservice Noorderland hebben verschillende opdek ontbijten met een verschillend thema. Zo hebben we een romantisch ontbijt voor twee. Opgedekt met romantisch servies en rode roos.  Een heus Boerenbont Ontbijt, met natuurlijk Boerenbont servies met Hollands ontbijt. Een super de luxe opgedekt Champagne Ontbijt en een Bourgondisch Ontbijt, stijlvol opgedekt.

Een heerlijk begin van een gure dag, dat maakt de donkere ochtenden een stuk feestelijker!
Ontbijt in bed of ontbijt aan tafel, wij, Ontbijtservice Noorderland,  staan voor je klaar!

Ontbijt aan huis al vanaf 6 uur!!! ( Mag ook later 😉 ).  Ontbijtbezorging in heel Groningen en Drenthe.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It