Ontbijt met speciale wensen, dan ben je bij Ontbijtservice Noorderland aan het goede adres.
Een enthousiaste keukenbrigade met jaren ervaring is er gek op! De jam, hummus, eiersalade, muffins ect. maken we al 15 jaar zelf, dus een nieuw verzoek is altijd welkom.

Twee vegetarische ontbijten besteld. En voor één van die ontbijten hebben we het verzoek om chocoladehummus bij het vegetarisch ontbijt te leveren. De vegetarisch jarige jet is een echte zoetekauw, maar eet het liefst iets gezonder dan chocopasta.

Chocoladehummus, daar waren wij toch ook wel benieuwd naar. Een soort van chocopasta op basis van kikkererwten, we gaan er voor.
Recepten met kikkererwten uit blik of pot vallen af. Niets is lekkerder (en gezonder) dan zelf de kikkererwten te weken en te koken.
Ook de hoeveelheid zoet en de verhouding met de cacao luistert nauwkeurig. Dan na puzzelen en proeven is ie daar!

Yummus! Niet te vergelijken natuurlijk met onze hummus met tahin, knoflook en komijn, maar dit is een leuke en verantwoorde chocolade spread. Een goede, volle chocoladesmaak en niet té zoet.
Deze kan zeker en vast bij het vega ontbijt. We wachten de reactie van jarige Jet even af. Misschien komt ie uiteindelijk in het vegetarisch ontbijt naast de gebruikelijke hummus erbij in het ontbijtmenu

Ook ontbijt laten bezorgen in Groningen en Drenthe mét speciale wensen? Ontbijtservice Noorderland verzorgt het met liefde! Intussen benieuwd geworden en zelf aan de slag? We delen het recept graag!

225 gr kikkererwten (gekookt gewicht)
1 dl. maple syrup
3 volle eetlepels cacao
snufje zout
1/2 tl kaneelpoeder
2 el gesmolten kokosolie
1/2 dl. water

Alle ingrediënten in de keukenmachine, behalve het water. De helft van het water toevoegen en de keukenmachine laten draaien. Het water tot de pasta de gewenste zachtheid heeft toevoegen. Et voila! Ontbijt met speciale wensen voldaan!

vegetarisch ontbijt bestellen

Reacties zijn gesloten.

Pin It