Ontbijt aan huis 2 personen, in Groningen of Drenthe, dat kan. Of ontbijt voor 1 persoon maar ook voor 40 personen, zeg het maar. Een romantisch ontbijt voor twee, een verjaardagsontbijt voor de jarige of een compleet ontbijtbuffet. We verzorgen het allemaal met alle liefde.

En met Pasen in aantocht komen de eerste bestellingen al weer binnen. Van uitbundige Paasvierders, een enkel Paasontbijt en voor bedrijven. Zondag 9 & maandag 10 maart hebben we het weer zo druk als kippen voor Pasen. Dat wil zeggen dat onze bezorgers kriskras door Groningen en Drenthe rijden met Paasontbijt.

Ontbijtservice Noorderland verzorgt 2 soorten Paasontbijt tijdens Pasen. Een Paas ontbijt aan huis voor 2 personen en een enkelvoudig luxe Paasontbijt p.p.. Riant gevuld met matzes, huisgemaakte eiersalade, verse broodjes en roomboterstol. Koffie, thee, warm, gekookt scharreleitje, compleet om een hele lange ochtend van te kunnen genieten.

Ook voor de Dinsdag na Pasen vult de agenda zich al gestaag. Dit met bedrijven die een “after Pasen” ontbijtbuffet willen organiseren. En zoals het alle Paasontbijten betreft: Op tijd bestellen is goed geregeld. Zorgen wij dat er tijdens de Paasperiode lekkere en uitgebreidde Paasontbijten  bezorgt worden.

De Paasontbijten worden natuurlijk in Paasstijl aangekleed. Met vrolijke Paasservetjes, chocolade paaseitjes, enz.. Een Paasfeest in cateringdoos. Om vrolijk van te worden en trek van te krijgen. Vroeg in de ochtend ontbijten, later als Paasbrunch of nog later als Paaslunch, het kan allemaal bij de ontbijtservice van Noord Nederland.

We bezorgen het paasontbijt eerste en tweede paasdag. Het Paasontbijt wordt thuisbezorgd in heel Groningen en Drenthe. Al vanaf 6 uur kun je al aanschuiven in je pyjama. De tafel zelf gezellig dekken of lekker met ontbijtdoos en al terug op bed. We hebben zelfs de koffie en thee gezet en wordt gloeiend heet geleverd.

Een heerlijke start van de vrolijke Paasdagen, gemakkelijk een paasontbijt thuisbezorgd. Je hoeft alleen maar de deur open te doen en het genieten kan beginnen. Vrolijk en smakelijk Pasen!

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It