Ook dit jaar volgt na Moederdag vanzelfsprekend Vaderdag! Pakken folders van de bouwmarkt, parfumerie en slijterij op de deurmat. Wat kies je dit jaar nu weer als Vaderdag cadeau voor de man die alles al heeft? Gelukkig hebben al die vaders één ding gemeen: lekker eten! Feestelijk wakker worden met een uitgebreid Vaderdagontbijt. Zo goed kan zijn Vaderdag beginnen!  

Een goed verzorgd en smakelijk ontbijt cadeau thuisbezorgd  in het Noorden van Nederland. Een lekkere manier om die lieve, fijne vaders te verrassen. En te bedanken. Voor jarenlang je fietsbanden plakken. Gaatjes boren om posters op te hangen in je kamer. Je heeft leren fietsen of om veel van je te houden.

Met een echt speciaal en feestelijk ontbijt. Gevuld met knapperige pistolets, verse croissants, beschuitje en home-made chocolade-muffins. Lekker en goed beleg zoals Filet American, Beenham, Grove Ardenne-Paté. Jong belegen kaas en Old Amsterdamkaas. Om te snoepen een doosje Merci chocola erbij.

Ontbijtservice Noorderland maakt het ontbijt af met een klein gebakje en aardbeien. En onze huisgemaakte jam en een warm scharreleitje! De sinaasappels worden vers geperst en de koffie en thee heet geschonken.
Een smakelijke start van Vaderdag dus, voor zijn onbetaalbare glimlach!

We hebben natuurlijk ook aan moeders en kinderen gedacht. Zo kun je ook een lekker moeder ontbijt en kinderontbijtje bestellen. Minder uitgebreid natuurlijk want Moederdag is al geweest! Gezellig met z’n allen ontbijten op Vaderdag!

Moederdag en Vaderdag zijn de drukste dagen voor ons. Daarom raden we aan tijdig te bestellen. Zijn we helemaal volgeboekt dan kun je een Vaderdag-Ontbijt-Cadeaubon bestellen. Deze om op Vaderdag te geven of te laten versturen per post. Dan kan pappa zelf bepalen wanneer hij van het ontbijt wil gaan genieten.

Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online het ontbijt bestellen of telefonisch. Van 6 uur ’s morgens tot 13.00 s’ middags zijn de ontbijtbezorgers van Ontbijtservice Noorderland op pad. Op weg naar de vaders in Groningen en Drenthe met een geweldig Vaderdag ontbijt. Zondag 19 mei, zet ‘m in je agenda!

Reacties zijn gesloten.

Pin It