Moederdag cadeau voor alle lieve mamma’s, schoonmoeders of bonusmoeders, een geweldig ontbijt!

Zondag 8 mei 2022 is het Moederdag. Op deze speciale dag worden alle mama’s in het zonnetje gezet. Of het nu de eerste Moederdag of de zoveelste is. Het blijft een speciale dag om je moeder te laten weten dat ze jouw heldin is, want dat is ze op zeker.
Of je nu een grappige, sportieve, lieve, gekke, zorgzame of handige moeder hebt, ze hebben allemaal één ding gemeen. En dat is dat ze allemaal s’ morgens lekker willen ontbijten.

Verras haar deze Moederdag met een heerlijk, uitgebreid Moederdagontbijt. Een goed gevuld, luxe ontbijt. Verse roombotercroissants, Belgische wafels met kersen, Hollandse aardbeien, soesjes, brie, zalm. Natuurlijk met verse jus d’ orange en hete koffie en thee, die hebben wij voor haar gezet. Een ontbijt om van te dromen en zij wordt er wakker meegemaakt!

Een Moederdag cadeau bestellen bij Ontbijtservice Noorderland? We bezorgen het Moederdag ontbijt lokaal in heel Groningen en Drenthe. Al vanaf 6 uur kun je haar door ons laten verrassen. Ook kan er een wenskaart of service kaartje met een persoonlijke tekst bij het ontbijt. De leukste én lekkerste verrassing om Moederdag goed te beginnen en moeder al bij het wakker worden eens fijn te verwennen met een uitgebreid ontbijt op bed.

Ook aan de vaders is gedacht tijdens Moederdag. Voor hem hebben wij ook een heerlijk ontbijt samengesteld zodat hij op Moederdag niet met lege handen ( en maag ) zit! Het lekker ontbijt is gevuld met dagverse producten. Zoals een oven verse croissant, Chocolade Muffin,  fijne Vleeswaren, paté en nog veel meer.

Zoals voorgaande jaren is de agenda al ruim voor Moederdag vol. De aller drukste dagen van het jaar voor Ontbijtservice Noorderland. We raden dan ook aan om zo snel mogelijk te bestellen.

Een lekker Moederdagcadeau voor een onbetaalbare glimlach!
Smoakelk eten aalmoal of eet smaokelijk aan de allerliefste moeders in Groningen en Drenthe en een hele fijne Moederdag!

Reacties zijn gesloten.

Pin It