Luxe ontbijt bestellen voor een verjaardag, jubileum of omdat je zó verliefd bent dat je het wel van de daken kunt schreeuwen. Dan begint een feestelijke of romantische ochtend wel heel speciaal én lekker met een uitgebreid, luxe ontbijt. Het fijne is dat je daar zelf helemaal niets voor hoeft te doen.

Geen wekker te zetten. Niet vroeg opstaan, snel douchen en hop naar de warme bakker en slager. Evenals de bloemist voor een lange rode roos of mooi boeket bloemen kun je overslaan. Niet vervolgens het ontbijt klaarmaken, koffie of thee zetten, geen sinaasappels persen voor een vers sapje. Je hoeft nog geen eitje te koken. Helemaal niet in de auto stappen om vervolgens naar de gelukkige te rijden. Niets van dit al!

luxe ontbijt thuisbezorgd
luxe ontbijt thuisbezorgd

Met één druk op de knop “verzenden” is het helemaal geregeld. Ontbijtservice Noorderland staat 7 dagen per week voor je klaar. Kies uit het ontbijtmenu een heerlijk ontbijt wat precies bij diegene en de gelegenheid past. Schrijf de tekst voor een persoonlijk kaartje. Vul de adresgegevens in en wij zijn er ’s morgens als de kippen erbij. Feliciteren wij de jarige als eerste of zorgen wij voor een romantisch ontbijt op bed, voor één of misschien wel voor twee.

Ondanks dat al onze ontbijten al een luxe zijn om thuisbezorgd te krijgen, kan het zo uitgebreid als je zelf wenst. Met een fles gekoelde Champagne of Cava bijvoorbeeld, geleverd met glazen flutes natuurlijk. Of is de ontvanger gek op oude kaas i.p.v. onze jong belegen en wil je dat graag vervangen zien. Of je jarige Jet is verzot op extra veel gerookte zalm bij het ontbijt.  Wij doen ons best om het helemaal naar de zin te maken.

Wil je nu ook zo’n  luxe ontbijt bestellen? Wij, dé ontbijtservice voor Noord Nederland, bezorgen 7 dagen per week. Het ontbijt wordt thuisbezorgd in Groningen, Drenthe en een klein deel Friesland. Al vanaf 6 uur kunnen wij fris en vrolijk voor de deur staan om een heerlijk ontbijt te overhandigen. Ook de koffie en thee hebben we vers gezet en wordt heet geschonken. Wat een geweldige start van de dag!

Reacties zijn gesloten.

Pin It