In Gasselternijveen is het altijd feest in de kerk! Altijd gezellig om met vrienden, collega’s of familie naar toe te gaan.
Wij, Ontbijtservice Noorderland, zijn er dan ook regelmatig te vinden, het hele jaar door. Afgelopen weekend nog. Dan nemen we stapels heerlijke ontbijten mee…..en geven die daar af en maken direct rechtsomkeer.
Het meer dan 150 jaar oud “Kerkje van Gasselternijveen” is namelijk omgebouwd in een bijzondere, luxe 4 sterren groepsaccommodatie, compleet met privĂ© zwembad en sauna.
Kerkje Gasselternijveen ontbijt Ontbijtservice DrentheEn ben je dan lekker een weekendje weg in Drenthe en wordt je 40 jaar, moet dat natuurlijk gevierd worden met een 5 sterren ontbijt 🙂 ! Niemand hoeft voor de boodschap te gaan. Gewoon van te voren de ontbijten online bestellen en we zijn er met stapels verjaardag ontbijten. 
Nu is dit niet de enige  bijzondere locatie om je verjaardag te vieren in Gasselternijveen, er zitten nog veel meer pareltjes in deze prachtige streek.
Waar we ook graag komen om het ontbijt te verzorgen is het prachtige Huize Tergast . Een prachtig voormalig burgemeerstershuis met veel elementen uit de Jugendstil-periode. Zo’n bijzonder pand waar je je altijd afvraagt hoe het er binnen uit ziet.
Dát weten we inmiddels en staan we regelmatig  in de keuken van Huize Tergast om de ontbijten af te leveren of om een compleet ontbijtbuffet neer te mogen zetten.
Naast de schoonheid van de oude elementen is  bijzondere vakantievilla  wel voorzien van alle luxe van deze tijd, tot en met de Wellness en de privĂ© bioscoop toe.
Dit zijn maar een paar voorbeelden van prachtige groepsaccommodaties die het mooie Drenthe te bieden heeft. Voor familiedagen, groots gevierde verjaardagen of om met collega’s comfortabel in alle luxe te brainstormen.
Vakantie vieren in het mooie Aa en Hunze kan natuurlijk ook in een wat kleiner huisje. In Gasselternijveen zijn we het hele jaar te vinden op Het Hunzepark van Roompot of het gezellige Vakantiepark Hunzedal. Rondom Gasselternijveen zitten ontelbaar vakantieparken en vakantiehuizen verstopt in het groen.  Niet voor Ontbijtservice Noorderland, we weten iedere jarige, bruidspaar of vakantieganger te traceren en te verrassen met een luxe ontbijt.
Op vakantie in Drenthe, familieweekend, iets te vieren of voor het gemak, zin in “oouze ontbiet”? Wij weten de weg al te vinden! En dat is zo wisse as een klontie zuut is!

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It