De dag ná je huwelijksdag beginnen met een romantisch ontbijt! De eerste dag van het bruidspaar, samen ontbijten als man en vrouw.  Zelf goed geregeld of gekregen als huwelijkscadeau. Het hoort er toch bij?!

Februari  is wel een hele romantisch maand dit jaar! En dit heeft niet alleen met Valentijnsdag te maken merken we bij Ontbijtservice Noorderland. Hoewel de bestellingen al binnenkomen voor de dag van de liefde is er meer aan de hand.
De donderdag ná Valentijnsdag begint verdacht vol te lopen in de agenda. “Zijn we er nog op tijd bij” horen we nu regelmatig.

Wat is er dan zo belangrijk op een doordeweekse donderdag? Wij zijn er inmiddels wel achter dat die bewuste donderdag valt op 20-02-2020. En, zo weten wij, zijn bijzondere data nogal in trek als trouwdatum. En zeg nu zelf; 20-02-2020 is een onvergetelijke datum. 

Aangezien een goede planning voor een bijzondere bruiloft belangrijk is moet alles tijdig gereld zijn. Er komt nogal wat kijken bij het organiseren van de huwelijksdag en een romantisch ontbijt de volgende morgen mag niet ontbreken. Echter worden de meeste dingen al maanden vooruit gepland. Vandaar dat we de “zijn we er nog op tijd bij” vraag helemaal begrijpen.

huwelijksontbijt bruidspaarMaar net als voor het  Valentijnsontbijt voor de geliefden zorgen we ook voor het huwelijksontbijt uiteraard.
Met versterking van extra ontbijtbezorgers bezorgen we de ontbijten door heel Drenthe en Groningen. Op Valentijnsdag én voor het kersverse bruidspaar voor een goed begin van de wittebroodsweken.

Kortom, februari is met recht de maand van de liefde dit jaar! En dan  samen wakker worden en lekker verwend worden met een geweldig ontbijt. Een luxe ontbijt waar je helemaal niets voor hoeft te doen.  Zelfs de koffie en thee is al gezet. Je hoeft alleen de deur open te doen en samen te gaan genieten van een compleet ontbijt thuisbezorgd!

Love is in the air en maken wij, Ontbijtservice Noorderland, het ontbijt met alle liefde klaar!

Reacties zijn gesloten.

Pin It