Thee! Ons eigen Thee melange! Heuse Ontbijtservice Noorderland Thee bij het ontbijt! Een heerlijk geurige groene thee, door ons zorgvuldig samengesteld. Onder andere met onbespoten, frisse, verse munt, voorzichtig gedoseerde jonge blaadjes salie en een vleugje verse gember. Zolang de voorraad strekt. Verfrissend, licht kruidig, je proeft de zomer!

Omdat wij, Ontbijtservice Noorderland, vinden dat wanneer je bij ons ontbijt besteld,  het wel speciaal moet zijn. Vandaar dat we de kwaliteit, waar het kan, het liefst in eigen handen hebben. De huisgemaakte jammetjes, onze chocolade muffins en de mini quiches en voor de ontbijt buffetten de verrukkelijke home made chocopasta en zelfgedraaide pindakaas, het verschil ( en de liefde die er in zit) proef je!

En nu dan onze zelf samengestelde groene thee. Alsof ware sommeliers hebben we zorgvuldig de juiste balans gevonden in de verse kruiden, bloemetjes en verse gember.
Maar liefst vijf soorten munt hebben we in de loop der jaren gekweekt en ook meters salie, met die prachtige zachtgroen/grijze blaadjes, zijn  klaar voor de thee. Met het kweken van gember zijn we nog bezig, dat wordt pas volgend jaar, en hebben we nog even “vals gespeeld” en slaan we de verse gember bij onze leverancier in Groningen in.

En na veel proeven, ruiken en nog eens proeven hebben we een verfijnde, lichte en verrassende melange samengesteld om ’s morgens heerlijk mee wakker te worden! Nergens te koop, exclusief voor ons! Bovendien past het uitstekend bij al onze huisgemaakte producten. Zelf gemaakt met liefde en aandacht blijft toch het lekkerst!
Wil je deze thee proeven of cadeau doen, wacht niet te lang met ontbijt bestellen.  

De komende weken, zolang het seizoen geeft, schenken wij deze heerlijke thee bij de ontbijten.
Aandacht maakt niet alleen mooi, maar aandacht aan onze ontbijten maakt in dit geval extra lekker.
Tea Time bij Ontbijtservice Noorderland 🙂 !

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It