De herfst heeft zijn intrede gemaakt, dat merken we zeker bij ontbijt bezorgen ’s morgens vroeg.
De eerste nachtvorst is een feit, de eerste jas gaat weer aan en de kachel brandt zachtjes al.
De ontbijtbezorgers van Ontbijtservice Noorderland maken de prachtigste zonsopgang mee, compleet met mist.

De chocoladeletters en pepernoten liggen in de schappen voor Sinterklaas. Evenals een zak kruidnootjes in de deur van één van onze bezorg auto’s 😉 . De kerstafdeling is al goed gevuld met kerstversiering. De eerste bestellingen voor Kerstontbijt zijn binnen.   We gaan weer richting de feestdagen.

halloween ontbijt bezorgenMaar eerst Halloween!  Een van oorsprong een Keltische viering. Inmiddels wereldwijd verspreid en geeft ieder land zijn eigen draai eraan.  Vaak met verkleedpartijen en trick or treat. In Groningen en Drenthe is het voornamelijk een kinderfeestje en gaan we voor snoep 11 november de deuren langs met Sint Maarten.

Ook wij maken er een klein feestje van met de kinderontbijten. Omdat we het stiekem zélf erg leuk vinden. Naast onze serieuze huisgemaakte jam en een braaf vast recept voor onze chocolademuffins, gaan we los! Doodgewone Donuts transformeren tot nare monsters en onschuldige merengue blijkt heel griezelig.

We gaan eens monsterlijk uitpakken met een spookachtig lekker ontbijt! Met Halloween bordjes en servetjes natuurlijk. Een uitgebreider ontbijt dan het gebruikelijke kinderontbijt en het leukste is, we rekenen niets extra!
Alleen al het proefbakken vinden we geweldig! Zo vaak gebeurt het ook weer niet dat we een oven vol spookjes hebben….

Dit griezelige thema ontbijt is te bestellen voor 31 oktober (i.c.m. een volwassen ontbijt uit het ontbijtmenu). We bezorgen dit ontbijt op Halloween in heel Groningen  en Drenthe. Slaapfeestje met klasgenootjes? ’s Avonds lekker griezelen en samen wakker worden met zo’n geweldig eng ontbijtje. Ontbijt op bed met z’n allen, hoe leuk is dat!? Dit herfst ontbijt laten bezorgen in Groningen of Drenthe? Onze bezems staan al klaar!

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It