Tussen de afgelopen heerlijke zonnige dagen, zit er plotsklaps een grauwe ochtend tussen!
En dát met de zomervakantie voor de deur. Laatste adressen van vandaag, met ontbijt,  richting het groenste dorp van Europa, Zuidlaren in Drenthe, dorp van Berend Botje.
Druk en gezellig is het weer in Zuidlaren vandaag, maar daar komen we (nog) niet voor. Wij, Ontbijtservice Noorderland, hebben de laatste adressen voor ontbijtbezorging  in Tynaarlo en Midlaren. 
Vakantieseizoen is duidelijk begonnen en passeren wij vrolijk de slagbomen van Hogenboom Villapark  Akenveen in Tynaarlo, Drenthe

Villapark Akenveen Ontbijtservice
Villapark Akenveen Ontbijtservice

om twee luxe Champagne Ontbijten af te leveren. Geen tijd voor een wandelingetje voor een snufje vakantiegevoel maar door naar het groene Midlaren naar Landal de Bloemert waar de grauwe  ochtend als sneeuw voor de zon verdwijnt door de vrolijke, frisse blauwe vakantiehuizen die ons welkom heten. Ontbijtservice Mediterrané, heel veel bootjes en water, misschien moeten we eens overwegen om met een gondel ontbijt te bezorgen 😉 .
De prachtige bungalow is snel gevonden en een alleraardigst, maar bovenal een verbaasd, 30 jaar getrouwd echtpaar, namens de kinders, verrast met ontbijtservice aan (vakantie) huis.

De vakantiegangers hebben lekker uitgeslapen en gaan genieten van een uitgebreid, ontzettend lekker ontbijt, dit deel van de dag zit er voor ons op. Even een rondje struinen over de Bloemert langs het water en keert Ontbijtservice Noorderland weer terug naar Zuidlaren voor de lunch. Niet om te bezorgen natuurlijk, maar na een lange ochtend, een knorrende maag en zoveel leuke eetgelegenheden in Zuidlaren, dan móet je wel!

Ontbijtservice Noorderland landt in Brasserie ’t Hof Van Zuidlaren, naast Attractiepark  Sprookjeshof, en we gaan voor een goed gebakken Boeren Tosti met Drents brood, ardennerham en lekker veel oude kaas. Fijn hoor, dat vakantieseizoen op de al die vakantieparken, dat wordt smullen deze zomer!
Tenslotte kunnen we wel wat extra energie in de vorm van lekker eten gebruiken…voor als we gaan bezorgen met die zware gondel op de Bloemert, zwaar werk hoor, ontbijt bezorgen, dan moet je goed eten! 😉

Reacties zijn gesloten.

Pin It