Goedemorgen, ontbijtservice! Al 16 jaar maken onze ontbijtbezorgers hiermee mensen wakker. Verbaasde, blije en ontroerde reacties volgen daarop en veelal “voor mij????”. En zodra we de opdrachtgever vermelden, breekt er meestal een brede lach door. Mooi werk hebben we toch!

Wakker worden gemaakt door Ontbijtservice Noorderland, dat is pas een echt een goedemorgen! Een heerlijk ontbijt vers aan de deur geleverd. Compleet met hete koffie en thee. Die hebben wij al vers gezet.  Kortom, je hoeft dus helemaal niets te doen, enkel de deur te openen voor onze vriendelijke bezorgers. Vervolgens kun je lekker thuis genieten van een heerlijk ontbijt speciaal voor jou klaargemaakt.

Van een “lekker ontbijt” tot een uitbundig  “Bourgondisch Ontbijt voor twee”. Gevuld met verse croissants, huisgemaakte jam, chocolademuffins en naar eigen recept en knapperige broodjes. De sinaasappels worden vers geperst en het gekookte scharreleitje is warm. Met Champagne, zonder bubbels, met bloemen, het kan toch allemaal.

 Een verjaardag, trouwdag, jubileum, pensioen. Stiekem tot over je oren verliefd of heb je de liefste buurvrouw van de wereld? Wil je iemand bedanken of een hart onder de riem steken? Er zijn oneindig veel aanleidingen om iemand te verrassen met een mooi ontbijt. Staan wij voor jou die ochtend als eerste op de stoep.

Je besteld gemakkelijk online of telefonisch. Kies uit het ontbijtmenu een ontbijt uit. Heb je een boodschap of felicitatie, geef de tekst door onderaan het bestelformulier. Gratis servicekaartje of wenskaart aanvinken. Zetten wij het handgeschreven op de gekozen kaart. Druk op verzenden en na goedkeuring en beschikbaarheid van het tijdstip volgt de online factuur.

Bestel zo’n heerlijk luxe ontbijt op bed in Groningen en Drenthe bij Ontbijtservice Noorderland. Dan ben je verzekerd van een geweldig lekker begin van de ochtend. Ontbijt aan huis of op het werk 7 dagen per week bezorgd. Goedemorgen! Dat is toch lekker wakker worden?!

Reacties zijn gesloten.

Pin It