Een geweldig ontbijt thuisbezorgd krijgen. Gratis. Wie wil dat nu niet?! Het kan vandaag bij Ontbijtservice Noorderland. Een gigantisch  ontbijt met werkelijk álles er op en er aan geven we weg.
Donderdag 21 juli bezorgen we onze voorlopig laatste ontbijten voor de vakantiesluiting. De hekkensluiter is het laatste ontbijt in de rij en verloten we op onze Facebookpagina.

Een heus “datkrijgiktochallemaalnietalleenop-ontbijt! Hoe maak je een kans dit riante ontbijt thuisbezorgd te krijgen? Ga naar onze facebookpagina, like deel of tag voor hulptroepen met het opeten. Woensdag 20 juli trekken we de winnaar uit de spreekwoordelijke hoed. En donderdag staan we bij de gelukkige winnaar voor de deur.

Hopelijk met een enorme trek want met dit geweldig ontbijt ben je wel even bezig. Croissants, verse pistolets, jam, vers beleg, diverse kazen, Belgische wafel met kersencompôte. Samen met muffins, gerookte zalm, Franse kaasjes, kortom te veel om op te noemen. Doen we er ook nog een feestelijke piccolo bubbels bij. Helemaal af en party for one!

En na deze laatste hekkensluiter gaan de medewerkers van Ontbijtservice Noorderland vakantie vieren. Van 22 juli t/m 8 augustus sluiten we de deuren. We verstoppen de wekkers, gaan uitgebreid ontbijten en de slingers in het leven ophangen.
Dan staan we 9 augustus als herboren weer voor je klaar.

Wij wensen alle Noorderlingen dan ook een hele fijne vakantie, even niets, genieten van mooie dagen, met lekker weer!

P.S.: Het te winnen ontbijt wordt alleen thuisbezorgd bij de winnaar, woonachtig in de provincie Groningen of Drenthe.

vakantie
Vakantie Ontbijtservice Noorderland

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It